یک خورش نوبرانه و بسیااااااااااااااااار دلپذیر. من که عاشقشم.

فقط کافیه پاک کردن کنگر رو بلد باشید که انشالله در اولین خرید بعدی ام بهتون آموزش میدم ( قول میدم عکس بگیرم ) .

اگر مشهدی هستید دقیقا میدونم که سبزی فروشی های سه راه فلسطین پاک کرده اش رو هم می فروشند!


مواد لازم :

گوشت خورشی ترجیحا گوسفندی ................ 200 تا 250 گرم

پیاز .................. یک عدد متوسط

نعنا ................. نصف بسته

جعفری ............ یک  بسته

کنگر .............. نیم کیلو پاک کرده

لوبیا قرمز ........ یک استکان پر

آبغوره نصف لیوان

نمک و زردچوبه و فلفل قرمز

طرز تهیه :

پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تف دهید. گوشت را در پیاز کمی تف داده و سپس با دو سه لیوان آب و لوبیا بگذارید برای یکساعت و نیم بپزد.

در این فاصله سبزی ها را تفت مختصری بدهید و داخل گوشت و لوبیا بریزید ( از همان اوایل پخت ).

کنگرها را با دوسه قاشق روغن و کمی زردچوبه برای 5 تا 10 دقیقه تف دهید. و بعد از یکساعت و نیم تا دوساعت از پخت گوشت همراه کمی نمک و در صورت تمایل یک پر فلفل قرمز داخل خورش بریزید.

 کنگر یکساعت زمان پخت دارد خودتان پخت کنگر را با توجه به نوع گوشتتان تنظیم کنید. گوشت من خورشی بدون استخوان بود و دوساعت و نیم زمان پخت کلش می شد.

کنگر که پخت آبغوره را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر بجوشانید. خورش خوشمزه شما آماده سرو است.

با اینکه دیروز خوردم ولی همین الان بازم دلم خواست!