فعلا یه چندروزی زدم تو خط غذاهای رژیمی! علتش که واضحه نه ؟!!!!


مواد لازم برای دو نفر

سینه مرغ .................... نصف عدد

پیاز ........................... یک عدد

آبلیمو........................ نصف استکان یا بیشتر

فلفل دلمه ای ........... یک عدد

نمک و فلفل و زعفران به دلخواه

سیخ کباب حسینی

طرز تهیه:

سینه مرغ را استخوان بگیرید و به رشته های باریک و بلند ببرید. 

پیاز را رنده کنید و با نمک و آبلیمو و فلفل و در صورت تمایل کمی زعفران آب کرده مخلوط کنید.

تکه های سینه مرغ را در پیاز و آبلیمو حداقل برای 2-3 ساعت بخوابانید .

ترجیحا سیخهای کباب را هم برای حداقل نیم ساعت در آب بیندازید.

بعد از این مدت تکه های سینه را یکی یکی به شکل حلزون دور خودش بپیچید و سیخ کباب حسینی را از آن رد کنید. و یک تکه فلفل دلمه ای روی آن بگذارید  باز حلزون بعدی از سینه مرغ.

به هر سیخ کباب 4-5  تکه سینه سیخ بکشید و سیخها را در سینی فر که با یک قاشق روغن چرب کرده ایم بچینید.

سینی را در فر با حرارت 200 درجه برای ده دقیقه بپزید و بعد پشت و رو کنید و ده دقیقه دیگر بپزید.

با برنج یا نان سرو کنید.

توضیح : عکسی که می بیند زعفران ندارد چون هردو بچه ام سرما خورده بودند و شدیدا سرفه می کردند. ( برنج ربی کنارش هم معلوم می کند برای چه کسی درست شده!)

توضیح 2: شدیدا مقبول طبع پسر بدغذای من واقع شد! قلب

توضیح 3 : تصور کنید که هر سیخ این جوجه کباب حداکثر 150 کالری داره تشویقخوشمزه