یه سوپ بسیار خوشمزه و رژیمی که تا مدتها به عنوان یه عروس بدجنس درست می کردم و هروقت مادر شوهرم می گفت : " این سوپ شما خیلی خوشمزه است ولی من هرکار می کنم نمی تونم این مزه رو دربیارم " لبخند میزدم و دستور رو سری نگه داشته بودم. بگذریم که من حرف تو دلم بند نمیشه و بعد چندماه دستور رو لو دادم خنده


مواد لازم :

پیاز متوسط ......................... یک عدد

هویج بزرگ ......................... یک عدد

کرفس ............................... نصف ساقه

رب .................................. یک قاشق مرباخوری

جعفری ............................ نصف استکان خرد شده

ورمیشل یا رشته سوپ ..... یک استکان

و کلیه سبزیجات موجود در یخچال شامل نخود سبز و قارچ و بروکلی و سیب زمینی و غیره از هر کدام یک استکان خرد شده

آب مرغ ......................... دو لیوان + یک عدد قرص مرغ مگی

من برای سرعت عمل بیشتر و البته کاهش کالری بجای آب مرغ یک عدد سوپ ورمیشل مگی میزنم

طرز تهیه:

پیاز و هویج و کرفس و سایر سبزیجات را نگینی خرد کرده و با یک بسته سوپ مرغ و ورمیشل مگی مخلوط کرده و سه لیوان آب سرد روی آن می ریزیم. ( تجربه ثابت کرده طعم هیچ کدام از سوپهای آماده دیگر به این خوبی نمی شود! ) و یا اگر مثل مامان گلی از غذاهای آماده فراری هستید دو لیوان آب مرغ و دو لیوان آب معمولی بریزید.

ورمیشل خود سوپ آماده کم است و یک استکان ورمیشل به آن اضافه کنید بهتر می شود. اگر هم آب مرغ ریخته اید که دو استکان ورمیشل می طلبد.

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید. درب قابلمه را نبندید که به طرز فجیعی سرمیرود و شما می مانید و شستن گاز سبز ( چقدر بدم میاد !!!)

بعد از یک ربع تا 20 دقیقه رب را اضافه کنید و چند جوش بدهید تا حل شود.

سپس بروکلی و جعفری را اضافه کنید و بازهم فقط یک دقیقه بجوشانید و سرو کنید.

نکته :

1- هر کدام از سبزیجات که موجود نبود قابل حذف است! فقط پیاز و جعفری و هویج را همیشه بریزید.

2- مزه این سوپ به این است که سبزیجات آن کاملا له نشود و کمی زیر دندان بیاید.

3- ایتالیایی ها به این سوپ مینسترونه می گویند و نوعی یخچال تکانی آخر هفته محسوب می شود. ( منبع این جمله کتاب آشپزی جناب نجف دریابندری است)