این دستور در واقع قابل تعمیم به تمام انواع مزه های پیتزا هست و فقط روش پیچیدن یا چیدن پیتزا رو توضیح میده

بنا به درخواست دوستان آموزش تصویری در ادامه مطلب آمده است.


مواد لازم:

خمیر پیتزا یک عدد
مواد درونی پیتزا بسته به سلیقه شما!

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را درست کرده و یک تا دو ساعت می گذاریم تا ور بیاید پس از ور آمدن خمیر آن را به شکل دایره باز می کنیم(بهتره ضخامت خمیر در حد نیم سانتی متر باشه ) و در وسط آن یک دایره کوچکتر ( مثلا با یک کاسه ) را فقط به ملایمت رد می اندازیم.

بعد از اینکه کمی سینی فر را چرب کردیم.خمیر را در آن قرار می دهیم . روی خمیر سس قرمز می مالیم 
در مرکز خمیر یک دایره کوچکتر در نظر می گیریم به شکلی که با دایره بزرگتر مرکز یکسان داشته باشد و روی قطر دایره آنرا به 8 مثلث تقسیم می کنیم

مواد سطح پیتزا ( گوشت و قارچ و کالباس و غیره ) را مخلوط می کنیم و روی حاشیه بیرونی میگذاریم

و روی آنرا پنیر پیتزا می دهیم


حالا مثلثهای داخلی را یکی یکی به روی پنیر بر می گردانیم و سینی را در فر می گذاریم

زمان پخت این پیتزا بسته به نوع خمیر دارد که معمولا حدود نیم ساعت است

خوب عکسهای سری دوم برای مصرف خونگی بود و عکس تزیین شده ازش ندارم!