خوب باز برگردیم بر سر سری سوپها. نوبتی هم باشه نوبت سوپ جو با شیر هست که هم طعم لطیف و ملایم و هم قیافه اش خیلی خیلی مناسب مهمونی هست.


مواد لازم :

جو پوست کنده درسته ................... برای هر نفر یک تا یک و نیم قاشق

آب مرغ ( یا آب گوشت ) ................. برای هر نفر یک چهارم لیوان

هویج رنده شده درشت ................. برای هر نفر یک قاشق پر

شیر .......................................... برای هر نفر یک چهارم لیوان

خامه ........................................ برای هر نفر یک قاشق غذاخوری

جعفری برای تزیین

طرز تهیه:

بازهم جو را برای 7-8 ساعت بجوشانید تا خوب لعاب دهد. 

اگر سوپ شیر را کاملا سفید دوست دارید هویج را حذف کنید والا به قول قدیمیها این هویج به قیافه سوپتون یه کم نمک میده ( خوشگلش می کنه ) ! اگر هم هویج می زنید همزمان با جو در سوپ بریزید تا خوب بجوشد . 

بعد از حداقل سه چهار ساعت جوشیدن جوها نصف آنها را خارج کرده در میکسر بریزید و خوب له کنید و به قابلمه سوپ برگردانید. ( اگر داغ باشد میکسر میسوزد!!!!) و همزمان آب مرغ یا گوشت را هم اضافه کنید.

من خودم شخصا سوپ جو را با آب مرغ ترجیح می دهم و بقولی با سوپ جو با آب گوشت حال نمی کنم!

وقتی جوهای میکس شده هم چند جوش زدند شیر را کم کم و در حال همزدن سوپ به آن اضافه کنید. 

خداییش نمیدونم من چرا تا حالا این مشکل رو نداشتم اما خیلی از دوستان رو دیدم که در این مرحله از بریدن شیر شاکی اند. بهترین راهکار برای این مسئله داغ کردن جداگانه شیر و ریختن آن در سوپ است. ( شیر سرد یخچالی را در سوپ بریزید حتما می برد! شک نکنید !) نمک سوپ را اندازه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید و سپس زیر آنرا خاموش کنید و خامه را در سوپ بریزید.

هنگام سرو جعفری خرد شده را هم روی سوپ بریزید.