سوپ جو رو دو جور درست می کنند. یکی سوپ جو کلاسیکه که همین الان آموزشش رو میذارم و یکی دیگه سوپ شیر هست که انشالله در پست بعدی یاد میدم.


مواد لازم :

جو پوست کنده درسته ..................... برای هر نفر 3-4 قاشق

هویج کوچک .................................. برای هر نفر یک عدد

ساقه کرفس خرد شده ..................... نصف مقدار هویج

بال و گردن مرغ ............................... برای هر نفر یکی

پیاز کوچک .................................... یک عدد

رب به میزان لازم ( تقریبا یک قاشق چایخوری برای هر نفر )

جعفری خرد شده ........................ یک قاشق غذاخوری برای هر نفر

طرز تهیه :

من در سوپ جو از استفاده از آرد و لعاب دهنده کلک (!) بیزارم و از اون بیشتر از جو پرک بدم میاد که سوپ رو مثل کاچی میکنه!!!

من خود جو رو از صبح زود یا ترجیحا شب قبل میذارم با هویج بجوشه واسه شام . یعنی جو رو بیش از 8 ساعت میجوشونم. اینجوری لعابش کاملا در میاد و طعم عالی و لطیف سوپ جو واقعی رو میگیره.

بال و گردن مرغ رو با پیاز و کرفس میذاریم بپزه. استخوانهای مرغ رو جدا می کنیم و آب و گوشت مرغ و پیازها و کرفسهای داخل آبش رو به جو در حال جوشیدن اضافه می کنیم.

اگر سرما خورده هستید که هیچ وگرنه رب را در کمی روغن سرخ کنید و بعد به سوپ اضافه کنید.

درست در لحظه آخر جعفری را اضافه کنید و بعد از هم زدن بلافاصله سرو کنید.

هنگام سرو سوپ را با آبلیمو تازه صرف کنید.

پ.ن : من طبق معمول نمک سوپ رو با قرص عصاره مرغ تامین می کنم.

پ.ن 2 : یک یا دو عدد قارچ کوچک خرد شده و چند عدد نخود سبز کنسروی سوپ شما رو خوشگلتر می کنه.

نکته کنکوری : من یک یا دو پیمانه جو رو از شب تا صبح میذارم بجوشه. صبح این جو رو که کاملا پخته و آبش هم خیلی کم شده میذارم کمی سرد بشه و بعد دو ملاقه دو ملاقه داخل پلاستیک فریزر بسته بندی می کنم. هر 2 ملاقه تقریبا برای 3 نفر کافیه . این بسته های کوچک رو برای اینکه جای کمی بگیرن تو قوطی خالی پنیر میذارم فریزر و وقتی یخ زد قوطی رو در میارم برای مصرف بعدی و جو رو که چهارگوش داخل پلاستیک فریزر فرم گرفته برای یک ماه آینده تو فریزر میذارم. ( تا 3 ماه قابل مصرفه )