این آش اسمهای زیادی داره. حتی دیدم بهش میگن سوپ! اصلا هم حوصله ندارم بحث کنم از نظر اصول آشپزی به چی میگن آش و به چی میگن سوپ!!!!  ما بهش میگیم آش سرگنجشکی یا کوفته قلقلی!

بداخلاقی منو هم ببخشید , امروز کلا گاز می گیرم !


مواد لازم :

برنج ............................. نصف استکان

لپه ............................... نصف استکان

سبزی .......................... نصف لیوان خرد کرده

گوشت چرخ کرده ............ 100 گرم

پیاز کوچک .................... یک عدد

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه کمی

طرز تهیه :

برنج و لپه را به مدت 2 ساعت با دو تا سه لیوان آب میگذاریم تا با حرارت کم بجوشد و برنج خوب له شود و کمی لعاب دهد.

سبزی این آش اسفناج و گشنیز است که ترجیحا اسفناجش بیشتر باشد. حتی من اگر نداشته باشم گشنیز نمیزنم و به اسفناج تنها بسنده می کنم.

لپه که پخت و برنج هم لعاب داد سبزی را اضافه می کنیم.

گوشت را با یک پیاز رنده کرده و نمک و زردچوبه و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه ورز می دهیم . از گوشت تکه های کوچک به اندازه یک فندق برداشته در دست گرد می کنیم و در آش جوشان میاندازیم. هم نمی زنیم و همه گوشت را به همین شکل در آش می اندازیم و بعد از 5 دقیقه آرام هم می زنیم. اینجوری شکل سرگنجشکی ها حفظ می شود و وا نمی رود.

بعد از یک ربع تا 20 دقیقه آش شما آماده خوردن است. نمک آنرا در انتها اندازه کنید.

نوش جان

پ.ن : علت حجم بالای آش و سوپی که این مدت آپ کردم مریضی دوهفته ای اهل منزل است که واقعا خیلی بیش از اینها برایشان آش و سوپ پختم! نیشخند