یه غذای خوشمزه و زیبا برای مهمانی های شما.

نترسید فقط اسمش سخته! هرچند که اونم با توجه به عجیب غریب بودنش کلی مایه تفریح در جمع خانواده شما خواهد شد!

 



برای تهیه آن یک عدد سینه مرغ را از استخوان جدا کرده با نوک یک کارد تیز برشی عمیق از سر تا ته سینه مرغ بدون پارگی به حاشیه ها ایجاد کنید و این سینه مرغ را نیم تا یکساعت در مایه زیر بخوابانید
کاری، پودر سیر، پودر زنجبیل هرکدام یک قاشق و آبلیمو 2قاشق

حالا روی میز بترتیب یگ برگ ژامبون گوشت، یک برگ ژامبون مرغ و یک برگ پنیر پیتزا روی هم بچینید
روی آن کمی سس قرمز تند و یک برش فلفل قرمز دلمه ای بگذارید و همه را مثل رولت یا ساندویچ محکم لوله کنید
لوله را داخل ساکی که در سینه مرغ درست کرده اید فرو کنیدبطوریکه تا ته آن برود
حالا روی آن را اول آرد بعد تخم مرغ زده شده و در نهایت پودر سوخاری یا پودر نان بزنید و سرخ کنید
( در عکس من آرد سوخاری نداشتم و نزدم که طعمش از دفعات قبل بدتر نشد!!!


روش ساده ترش هم باز کردن سینه مرغ , کوبیدن آن با بیفتک کوب و رولت کردن مواد داخل اونه
در آخر هم با خلال دندان فیکسش کنید (در این روش احتمال بیرون زدن مواد حین سرخ کردن بیشتره) اما برای دوستان تازه کار بشدت توصیه می شود.