اول یه توضیح بدم : من خمیر پیتزا رو همیشه خودم درست می کنم و از خمیرهای آماده بازاری اصلا خوشم نمیاد. آماده کردن و ور اومدن یه خمیر پیتزا عادی هم حدود 2-3 ساعت زمان میخواد.

در دستور امروز من یه خمیر براتون آموزش میدم که کلا نیم ساعت استراحت لازم داره و با احتساب نیم ساعت هم پخت پیتزا در کل یکساعت از من زمان می بره.


مواد لازم برای خمیر:

( من یه خمیر یکنفره رو می نویسم و طبعا میتوانید هرچن برابرش بکنید, پیتزای عکس دو خمیر می بره )

تخم مرغ ...................... یک عدد

ماست ....................... یک چهارم پیمانه

روغن مایع ................. دو سه قاشق غذاخوری (برای دو خمیر من یک چهارم پیمانه میزنم )

آرد ......................... تقریبا یک و نیم پیمانه

ب پ .................... یک ق چ

نمک ................... کمی

طرز تهیه :

تخم مرغ و ماست و روغن را با چنگال هم بزنید و یک پیمانه آرد و ب پ و نمک رو روی ان الک  کنید. با دست ورز بدهید و کم کم نصف پیمانه دیگر آرد را اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبد.

خمیر را در کیسه نایلون بگذارید و نیم ساعت استراحت دهید.

من در این فاصله نیم ساعت گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف می دهم و بقیه مواد پیتزا را خرد می کنم.

اینبار سه رنگ فلفل خوشگل خریده بودم و یه عکس هنری از خرد کرده اش گرفتم نیشخند

 

من بقیه فلفل های خرد شده را هم فریز می کنم و در دفعات بعدی پیتزا خورون استفاده می کنم

 

خمیر را بعد نیم ساعت در سینی پهن کنید. سینی من نچسبه اما من محض احتیاط چربش می کنم. خمیر را زیاد نازک پهن نکنید چون به اندازه خمیرهای معمولی پف نمی کند. (نیم سانتی خوبه)

یک لایه سس قرمز روی خمیر بمالید و مواد را رویش بچینید.

 

نظم و ترتیبش خیلی مهم نیست چون روی همه اینها را در نهایت پنیر می پوشاند.

 

این سینی را به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه می پزیم و بعد پنیر را رویش می دهیم و 5-10 دقیقه دیگر در فر می گذاریم

 

راستی من روی پنیرها هم برای زیبایی پیتزا چندتکه فلفل رنگی می پاشم.

 

اینم یه عکس از برش خورده اش برای نمایش داخل نان پیتزا

 

هیچ کلک اضافه ای برای کش آمدن پنیر اعمال نشده. فقط در انتهای زمان پخت پیتزا پنیر را ریخته ام و در حد آب شدن پنیر توی فر گذاشته ام.

نوش جان قلب