آذری های عزیز این غذا رو قارنی یاریخ می نامند ما این غذا رو به اسم شکم پاره می شناسیم و با فلفل زیاد درست می کنیم با یه کم تفاوت .

اول گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ سرخ می کنیم . 2-3 تا فلفل درشت و تند را در این مایه خرد کرده تف می دهیم و به گوشت فقط زردچوبه و کمی دارچین و نمک میزنیم

بادمجانها را راه راه پوست کنده و سرخ می کنیم

با چنگال در شکم بادمجانها یک شکاف ایجاد کرده

و بعد در شکاف شکمشان از مایه گوشتی پر می کنیم

بادمجانها را در یک ردیف در تابه گود یا قابلمه چیده

رویش را گوجه میکس شده ( ترجیحا بدون پوست) می ریزیم به اندازه ای که روی بادمجانها را بپوشاند

 

و به مدت سه ربع تا یکساعت می پزیم تا آب گوجه کشیده شده و بادمجانها بپزد