بر خلاف انتظاری که از اسمش میره یه کیک خیلی خوشمزه و مقوی برای بچه هایی که علاقه ای به اسفناج نشون نمیدن و البته برای بزرگترهایی که میخوان تو مهمونی هاشون با یه پذیرایی خاص و جدید همه رو شگفت زده کنن.

منکه خیلی لذت بردم و از فریده عزیز که منو تشویق کرد دنبال دستور و درست کردنش برم ممنونم.قلب


مواد لازم :

آرد ...................... 330 گرم (2.5 پیمانه )

شکر .................... 130 گرم (2/3 پیمانه )

تخم مرغ ............... 4 عدد

پوره اسفناج ........... 200 گرم( یک پیمانه )

شیر ..................... 2/3 پیمانه

روغن .................... 200 گرم ( یک پیمانه )

بیکینگ پودر ........... 1 ق م

وانیل .................... 1/8 ق چ

اسفناجها را بخار پز کرده ( فقط برگ اسفناج بدون ساقه ) و چند دقیقه در آبکش بگذارید تا اب آن کامل برود و بعد در میکسر بریزید و خوب پوره کنید.

روغن را با شکر هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید.

پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خمب مخلوط کنید. همزن ر خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و ب پ را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ( من کف قالب را کاغذ روغنی می اندازم ) و در فر 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید.

بعد از پخت از قالب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود سپس از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کنید و لای آنرا کرم بمالید.

کرم برای لای کیک:

آرد سفید ............. 2 ق غ

آرد ذرت ................ 1 ق غ

شکر ................... 3 ق غ

شیر .................... 1.5 پیمانه

کره ..................... 20 گرم

وانیل ................... کمی

آرد را با کره در حدی تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس آرد ذرت و شیر و شکر و کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. در انتها وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

بعد از سرد شدن با همزن بزنید تا کمی پوک شود ( اگر رژیم ندارید در این مرحله نصف پیمانه خامه هم اضافه کنید ).

این کرم را لای کیک بمالید و برای دو تا سه ساعت بگذارید بماند.

نوش جان قلب