این کیک از رده چیز کیکها و البته ساده تر می باشد. ناگفته نماند که بسیار خوشمزه است .

لیلا بانو : جیزه!  نیشخند شما رژیم داران گرامی لطفا ادامه مطلب رو نبینید! خنده

با تشکر از خانم خورسند عزیز


مواد لازم:

کره...........................140 گرم                                       

شکر قهوه ای.............200 گرم          

آرد ......................... 210 گرم 

 تخم مرغ................. 2 عدد             

وانیل...................... 4/1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر............. 1 قاشق چایخوری             

نمک..................... 8/1 قاشق چایخوری          

مواد لازم  پنیری:

پنیر خامه ای...............170 گرم

شکرسفید.................60 گرم

آرد.......................... دو قاشق سوپخوری

تخم مرغ...................1 عدد

کره نرم.................... 30 گرم

 

طرز تهیه مواد پنیری:

کره، شکر و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. تخم مرغ و آرد را نیز اضافه نموده  و مخلوط کنید.

 

طرز تهیه بلوندی:

کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی زده، سپس تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و اضافه نمایید. و با لیسک، بخوبی مخلوط کنید.

قالب مربع 23 سانتی را چرب کرده و کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیمی از مواد بلوندی  را داخل قالب ریخته و سطح آنرا صاف کنید. سپس دو سوم از مواد پنیری را بصورت یکنواخت روی آن بریزید و مواد بلوندی باقیمانده را اضافه کرده و سطح آنرا نیز صاف نمایید. در نهایت باقیمانده مواد پنیری را هم داخل قالب ریخته و با نوک چاقو آنرا بصورت مارپیچی با مواد بلوندی کمی مخلوط کنید. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد، به مدت 40 دقیقه قرار دهید.

 

پس از پخت، از فر خارج کرده وپس از خنک شدن، برش دهید.

این هم عکس از سطح مقطع کیک :