اولا که خیلی بدین! هیچکس از سوپ قرمز من استقبال نکرد ناراحت

دوما چند نفر در چند جای مختلف راجع به سس سفید از من پرسیده بودند

سوما پست فردا یه غذاست که توش سس سفید دارهخوشمزه

چهارما برای اینکه خجالت بکشین که به سوپ قرمزم محل ندادین یه پست جدید میذارم تا شرمنده خوبی من بشین نیشخندخنده

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید را خیلی ها بلدند اما من یک روش ساده تر و تنبلانه تر اختراع کرده ام نیشخند

این سس را من در لازانیا و بیف استراگانف و چیکن استراگانف هم استفاده می کنم.

مواد لازم :

آرد .................... یک ق غ

شیر ................ یک لیوان

قرص عصاره مرغ یک عدد

کره 10-15 گرم

طرز تهیه :

آرد را با یکی دو قاشق آب حل کنید  ( آرد در شیر به راحتی حل نمی شود ) و بعد شیرو کره و قرص عصاره خرد شده را روی آن بریزید و همه را با هم روی حرارت ملایم گاز بگذارید. مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد و گلوله می شود. وقتی جوش آمد بگذارید یکی دو قل بزند و سس شما آماده است! اگر سفت بود با کمی شیر رقیق کنید.