یه غذای اختراعی و خیلی سریع. 

من عاشق قارچ هستم و همه ورژنهای پختش رو دوست دارم و همیشه به آقای همسر غر میزنم که قارچ تو خونه نداریم. اونم این دفعه لج کرد و در شرایطی که من بهش گفته بودم یه بسته کوچیک قارچ واسه پیتزای امشب بخر , یه بسته یک کیلویی خرید!!!

خوب مقداریش رو ظهر روز بعد خورش قارچ کردم و هنوز نصفش تو یخچاله! 

یکی از هله هوله های بسیار مورد علاقه من با کالری خیلی کم هم همین قارچه به این صورت : دم یه قارچ گنده رو بکنید و تو کاسه اش نمک بپاشید و یک دقیقه با حداکثر قدرت تو ماکروفر بپزید. خوشمزه عاشقشم خوشمزه

حالا اصل غذا:


مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ........... 100 گرم

قارچ درشت ................. 5-6 عدد

سس بشامل .............. نصف لیوان

پیاز کوچک ................. یک عدد

زعفران ..................... در صورت تمایل

جعفری خرد شده ...... یک قاشق

طرز تهیه:

پیاز را رنده کنید و با گوشت و کمی نمک و زردچوبه ورز بدهید.

در تابه متوسطی یک قاشق روغن بریزید و با کج کردن تابه روغن را به همه جای آن برسانید.

از گوشت گلوله های کوچک به اندازه گردوی کوچک بردارید و در دست گرد کنید و در تابه بچینید.

تابه را روی حرارت متوسط بگذارید تا گوشتها تف بخورند.

در این فاصل قارچها را به ورقه های چاق برش دهیدو داخل تابه بریزید.

درب تابه را بگذارید تا قارچها کمی آب بیندازد و آبش به خودش کشیده شود. این زمان برای پخت گوشت هم کافیست.

حالا سس بشامل را روی مخلوط گوشت و قارچ بریزید و در صورت تمایل کمی هم زعفران اضافه کنید.

حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و بعد سرو شود. روی خورش را با جعفری خرد شده تزیین کنید.