چند روز پیش تو عکسای یه سایت با یه زبون عجیب غریب که هیچی ازش نفهمیدم ایده ای پیدا کردم که خیلی رو مخم بود و دیروز بالاخره امتحانش کردم. عااااااااااااااااااالی و خوشمزه شد. 

اینو تو دستور کار خانمهای رژیمی مطبم هم قرار میدم لبخند

امثال آنیل عزیز هم که دنبال چاق شدن هستند کافیه همین مراحل رو با بادمجون سرخ کرده انجام بدن چشمک


مواد لازم :

بادمجان ........................ 4 عدد قلمی

گوشت چرخ کرده ............ 100 گرم

پیاز ............................. دو عدد متوسط

گوجه فرنگی ................ یک عدد متوسط

فلفل دلمه ای کوچک ..... یک عدد

آبغوره ......................... نصف استکان

رب ........................... یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه :

بادمجانها را پوست بگیرید و کلاه آنها را کاملا جدا کنید و نمک بپاشید و دوساعت بگذارید بماند تا تلخاب آن گرفته شود.

بادمجانها را از طول نصف کنید و دو نیمه را داخل دستگاه تست نان ( ساندویچ میکر ) پرس کنید. هر دستگاهی یه جور نشانگر داره که نشون میده ساندویچ شما تست شده یا در این مورد بادمجونها سرخ شدن. مال من چراغش خاموش میشه.

گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز کوچک رنده شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه ورز بدین. از گوشت گلوله های کوچک به اندازه یک سرگنجشکی بردارید و به شکل بیضی فرم بدهید. و لای ورقه های سرخ شده بادمجان در تستر رول کنید.

چون بادمجان سرخ شده شل است و راحت فرم میگیره نیاز به فیکس کردن نداره.

رولها رو در یک ظرف پیرکس ( ظرفی که بشه داخل فر گذاشت ) بچینید. متاسفانه من در این مرحله یه جوجه به پام آویزون بود و گریه می کرد و حواسم پرت شد و عکس نگرفتم.

یک عدد گوجه فرنگی و یک عد پیاز کوچک و یک عدد فلفل دلمه ای ( اگر تند دوست دارید فلفل معمولی ) رو خرد کرده روی بادمجانها بریزید. دو حبه سیر کنار بادمجانها بگذارید.

یک قاشق رب را در چند قاشق آبغوره و یک استکان آب حل کنید. کمی نمک بزنید و روی بادمجانها بدهید .

روی ظرف را فویل بکشید و برای یکساعت در فر با دمای 200 درجه بپزید

 

با نان یا برنج سرو کنید.

نوش جانقلب