سس سفید رو شل تر از معمول آماده کنید و لازانیاها رو بجوشونید. من در سس سفید یه پر هم زعفرون میزنم تا غذا یه کم ایرونی و البته زیباتر بشه.

سس رو در ظرف اصلی بریزید. لازانیاهای آبکش شده رو در سینی پهن کنید تا یه کمی خشک بشند و رویه شون چسبنده بشه. مایه گوشتی رو آماده کنید. فلفل دلمه ای های رنگی رو به شکل خلالهای بلند ریز کنید. پنیر پیتزا تون رو رنده کنید و آماده بذارید.

حالا روی تخته کار یه ورقه از لازانیا رو پهن کنید و روش یه لایه نازک مایه گوشتی بریزید طوری که به لبه ها نرسه. روش چندتا از فلفل دلمه ایها رو مطابق شکل بذارید. و روش ی کم پنیر بپاشید.

ورقه لازانیا رو از یک طرف لوله کنید تا به انتها برسید. با یک چاقوی خیلی تیز لوله حاصل رو از وسط نصف کنید تا دوتا لوله کوتاه تر بدست بیاد.

استوانه های حاصی رو از طرف صافش توی سس سفید در ظرف اصلی بچینید.

روی ظرف رو فویل بکشید و برای 45 دقیقه تا یکساعت در طبقه وسط فر با حرارن 140 بپزید.