این پست از اولین پستهای من در این وبلاگه و مال زمانیه که دوستان کمی داشتم (دقیقا آبان 90 ). احساس می کنم یه کمی مهجور ماند و بهش کم توجهی شد.

برای اینکه دوستانی که مثل من حوصله شون کمه و فقط پستهای جدید وبلاگها رو میخونن اینو هم ببینن میارمش بالا !!! چشمک

قول میدم فردا یه پست جدید بذارم.



با تشکر از ترلان کافه

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ....................................... 1 ق غ

خمیر مایه .......................................... 1 ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر .................................................. . نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر .................................................. . 1 ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

کالباس لیونر

خیارشور

فلفل دلمه ای همگی به میزان لازم!

طرز تهیه

خمیر را مطابق شکلها به ضخامت نیم سانت باز کنید
برش بزنید ( قطر برشها کمی کمتر از عرض کالباس نصف شده باشد)
خیار شور و فلفل دلمه ای را روی آن بریزید

کالباسها را بچینید


و از یک کنار لوله کنید (این عکس مال من نیست و جهت راهنمایی است)

گل رز خوشگلتان را سرخ کنید و روی کاغذ خشک کن روغن اضافی آنرا بگیرید

 

 

کالری هر عدد گل رز در فر 160 کالری

کالری هر عدد رز سرخ شده 250 کالری