فکر کنید براتون یه بسته شکلات برنوتی (خداییش بهترین شکلاته ایرانیه ) کادو آوردن. شما شکلات خیلی دوست ندارید و پسر و شوهرتون هم همینطور. به عبارتی مصرف شکلات تو خونه تون صفره و این شکلات در معرض خطر تاریخ گذشتن هست و در ضمن چون همون روز اول یه مهمون فضول در بسته رو باز کرده هیچ بلایی نمیشه سرش آورد (کادو بردن برای یکی دیگه رو میگم) و تو این حال و هوا وبلاگ ترلان کافه رو باز می کنید و......

خداییش اگر رژیم دارید اصلا توصیه اش نمی کنم, هم بمب کالری و هم اصلا نمیشه نخوردش!!!! نیشخند


مواد لازم :

شکلات تخته ای خرد شده  .................. 140 گرم

کره  ................................................ 100 گرم

تخم مرغ درشت ................................ 3 عدد

آرد  ............................................... سه چهارم پیمانه (95 گرم )

پودر کاکائو ........................................ 2 ق غذاخوری

شکر  ............................................... سه چهارم پیمانه

وانیل ............................................... 1 ق چایخوری

نمک ............................................... یک چهارم ق چایخوری

گردو خرد شده .................................. یک لیوان

قالب 20*30

طرز تهیه :

خوب ترلان عزیز این کیک رو از اول تا آخر تو یک کاسه استیل درست کرده بود که من چون کاسه استیل ندارم روش خودمو اینجا میگم.

یک قابلمه کوچیک رو پر آب کرده رو گاز بذارین تا جوش بیاد و تو این فاصله موادتون رو پیمانه کنید و شکلاتها رو تو یه کاسه پیرکس ( کاسه آبگوشت ) بریزید و کره رو هم بندازید روش.

آب که جوش اومد کاسه محتوی شکلات رو روی بخار اون بذارید ( اولین و آخرین تجربه قبلی من از آب کردن شکلات این بود که کاسه رو تو آب جوش گذاشتم و شکلاتم سوخت و خوب نشد) و مرتب هم بزنید تا شکلات و کره ذوب شده و روان بشن.

توی یک کاسه بزرگتر شکر و کاکائو رو مخلوط کنید.

کاسه شکلات رو از حرارت بردارید و شکلات و کره مذاب رو روی کاکائو و شکر بریزید و مخلوط کنید. وانیل را هم به آن اضافه کنید .

تخم مرغها را یکی یکی به مایه کیک اضافه کنید و هر تخم مرغ را یک دقیقه با همزن بزنید (میتوانید با همزن دستی هم بزنید )

آخر کار آرد و نمک را اضافه کنید. و مایه کیک را در قالب چرب و کاغذ انداخته بریزید.

در فر 175 درجه نیم ساعت بپزید. برای این کیک برخلاف همه کیکهای دیگر در نظر داشته باشید که تستر نباید تمیز بیرون بیاید. اگر تستر تمیز بیرون آمد کیک شما زیاد پخته و خشک و بیمزه می شود.

نحوه سرو این کیک هم به این صورت است که کیک را داغ کنید ( من از ماکروفر برای سرو مجدد استفاده کردم ) و روی آن یک اسکوپ بستنی وانیلی بگذارید و....... 

وااااااااااااااااای محشره خوشمزه

طعم داغ و با بستنی اش خیلی متفاوت با طعم ساده اش هست. فقط یک عیب داره و اون اینه که موش خونه ( آرش ) محل ذخیره بستنی های منو یاد گرفت و تا من عکس بگیرم ته بستنی ها بالا اومد خنده

اینم عکس روی کیک تا سوئ تفاهم نشه ( زیرش خوش عکس تره )

کالری کل کیک 2710 کالری هر برش ( از 15 برش ) میشه 180 کالری کالری هر اسکوپ بستنی حداقل 50