مهر شده و باید هرروز چاشت به پسرم بدم. هرچیزی بهتر از کیکهای بازاریه. همه دستورهای کیک رو میتونین تو قالب مافین بریزین و تبدیل به وعده های خوشگل کنین تا عزیزانتون به مدرسه ببرن و در ضمن زمان پخت کیک هم با این روش کمتر میشه.

با این ایده سراغ دفترهای قدیمی رفتم و:

یه دستور قدیمی از تو دفتر آشپزی قدیمی ام که فقط اندازه هاش رو به وزنی تبدیل کردم ( پیمانه هاش به لیوان بود )

 

راستی دوستان عزیز بلاگ اسپاتی, دلم براتون خیلی تنگ شده اما چون فیلتر شدین و منم موقتا هیچ فیلتر شکنی ندارم نمیتونم بهتون سربزنم. فکر نکنین بیوفا شدم .قلب


مواد لازم :

آرد سفید ..................... 200 گرم

روغن مایع ................... 120 گرم

تخم مرغ ...................... 2 عدد

شکر ........................... 175 گرم

مغز گردو ...................... 75 گرم

هویج رنده شده ............ 170 گرم

دارچین ....................... 2 ق چایخوری

بیکینگ پودر ................ 1 ق مرباخوری

نمک .......................... یک چهارم ق چایخوری

 

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه روشن کنید.

آرد و بیکینگ پودر و دارچین و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

داخل قالبهای مافین کپسول بیندازید و یا یک قالب 20*30 را چرب و آرد پاشی کنید.

روغن و شکر را با همزن بزنید (2-3 دقیقه ) و بعد تخم مرغها را اضافه کنید و بزنید تا کرمی شود.

مغز گردو و هویج را اضافه کنید  مخلوط کنید.

آرد و مخلفات الک شده اش را اضافه کنید و بالیسک مخلوط کنید.

من این مواد را در 12 قالب مافین به نسبت مساوی ریختم که البته خیلی پر شد و می شد 13 تا مافین بشه. تو عکس قبل از عکس گرفتن من موش خونه سراغ مافینها رفته بود!!!

مافینها را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بپزید. اگر در قالب بزرگ ریختید 45 دقیقه زمان لازم دارد.

چون فنجونهام تو پست بیسکویت شکری خیلی طرفدار پیدا کرده بود عکس کلش رو با این مافینها براتون میذارم!