دستور از هنر آشپزی (آقای علی محمدی ) با کمی تغییرات

این بیسکویت بدلیل نداشتن بیکینگ پودر و جوش شیرین برای کوچولوها خیلی مناسب است


مواد لازم :

روغن جامد قنادی ............. 160 گرم

شکر ............................. 70 گرم

تخم مرغ ....................... یک عدد

وانیل .......................... یک پنسه

شربت بار یا عسل ......... یک قاشق غذاخوری

آرد ............................ 300 گرم

شیر ...................... 3-4 قاشق غذاخوری

پودر پسته و شکر دانه درشت برای روی بیسکویتها

توضیح : یک ژنسه نمک یا وانیل مقداری از آن ماده است که بین دو انگشت شست و اشاره میتوان برداشت = یک نوک کارد

 

طرز تهیه:

روغن را به دمای محیط می رسانیم و با شکر با همزن می زنیم (2-3 دقیقه )

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگر با همزن میزنیم.

یک قاشق عسل را اضافه می کنیم و باز با همزن می زنیم و همزن را خاموش می کنیم.

آرد را الک کرده و در دو مرحله اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم که خمیر یکدست شود.

خمیر را در کیسه نایلون گذاشته یکساعت در یخچال استراحت می دهیم.

بعد از یکساعت از یخچال بیرون می آوریم و 3-4 قاشق شیر سرد روی آن میریزیم و قاطی می کنیم در حدی که خمیر کمی چسبندگی پیدا کند.برای پهن کردن خمیر چند روش مختلف وجود دارد که برای من ساده ترین روش این بود:

از کفی قالب کمربندی چهارگوشم استفاده کردم و خمیر را روی آن گذاشته یک لایه پلاستیک فریزر روی آن پهن کرده خمیر را به قطر 4-5 میلیمتر پهن کردم. بعد پلاستیک را از روی آن برداشته میر را به شکل مستطیل با کارد صبحانه ( تیز نباشده که کف قالب خط نیفتد) برش زدم.

روی خمیر را کمی سفیده تخم مرغ مالیده روی آنرا شکر دانه درشت و در صورت تمایل پودر پسته بپاشید.

 

روش دیگر این است که روی میز یک پلاستیک پهن کنید, خمیر را روی آن بگذارید و یک پلاستیک دیگر روی آن پهن کنید و خمیر را بین دو لایه پلاستیک باز کنید.

سپس لایه رویی پلاستیک را جدا کنید

و با چاقو خمیر را برش بزنید و سپس برشها را به سینی فر منتقل کنید

در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 20- 25  دقیقه یا تاوقتی لبه های بیسکویتها طلایی شود بپزید.

 

کالری کل بیسکویتها 3000 کیلو کالری

کالری هر عدد بیسکویت حدودا 100 کیلو کالری