سیب زمینی سرخ کرده دوست دارید؟ من در مورد خودم حرف میزنم : عاشق سیب زمینی و مشتقات سرخ کرده اش هست و سالها هم لذتش رو می بردم تا بعد از زایمان اولم که به درد رژیم گرفتن دچار شدم! خوب هنوز هم نقطه ضعفم سیب زمینی سرخ کرده است اما مراعات می کنم و وقتهایی که صبرم سر میاد ..... ( کسانی که با من رژیم می گیرن لطفا اون پرنده رو پشت پنجره ببینند!)

بگذریم , یه راه جانبی هم هست که یه کم بیشتر کار می بره اما چون وجدان آدم رو آسوده می کنه به دردسرش می ارزه


سیب زمینی را شسته و پوست بگیرید و خلال کنید. سعی کنید خلالها خیلی چاق نباشد.

فر را با دمای 180 درجه روشن کنید

در یک ظرف کوچک مثلا شیر جوش دو لیوان آب را جوش بیاورید و یک قاشق مربا خوری پر نمک و یک قاشق چایخوری آویشن به آب در حال جوش اضافه کنید و سیب زمینی ها را در ان بریزید.

سیب زمینی را از لحظه جوش آمدن مجدد آب 3 دقیقه بجوشانید و بعد در آبکش بریزید

اگر دوست داشتید دستتان را چرب کنید و کف سینی فر بمالید ( لزومی به این کار نیست ) و سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید طوریکه روی هم قرار نگیرند.

سینی را برای مدت حدودا 30 دقیقه در فر بگذارید . در اواخر کار کنترل کنید و وقتی روی سیب زمینی ها کمی طلایی شد کافی است.

عکس بالا تزیینی نیست واقعا به همین روش درست شده. من از این سیب زمینی بعنوان ساید دیش استفاده می کنم و عکس تکی و همچنین عکس با دوربین جدید ازش ندارم. دوستانی که می خواهند اعصاب منو بابت کیفیت بد عکسها خورد کنند لطفا کامنت نذارن !چشم