یه کیک خوشمزه با عطر و بوی نسکافه و تخم مرغ نسبتا کم.


مواد لازم :

تخم مرغ ................. 3 عدد

شکر ...................... 250 گرم ( یک و یک چهارم پیمانه )

آرد ......................... 320 گرم ( دو پیمانه )

شیر ...................... 1 لیوان

روغن مایع .............. 65 گرم ( یک سوم پیمانه )

نسکافه ................. 2 ق غ سرصاف

کشمش ............... 3 ق غ

گردو خرد شده ....... نصف لیوان

بیکینگ پودر ........... 3 ق چ

وانیل .................... 1 ق چ

طرز تهیه :

تخم مرغها را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.

فر را با دمای 175 درجه روشن کنید.

قالب 20*30 را چرب و آرد پاشی کنید یا کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

آرد و ب پ را 2-3 بار الک کرده کنار بگذارید.

تخم مرغها را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود.

روغن را اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید.

نسکافه را در شیر حل کنید و نصف آنرا به تخم مرغ اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید و همزن را کنار بگذارید. نصف آرد را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. بقیه شیر و نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید. بقیه آرد را اضافه و مخلوط کنید.

گردو و کشمش را در مرحله آخر اضافه کنید.

در فر 175 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.

 

کالری کل 3550  کیلو کالری

کالری کیک بدون کشمش  3350 کیلو کالری