من سالهای سال تو مهمونیا رولت گوشت نمی خوردم چون طعمشو دوست نداشتم
رولت گوشت خونگی بهتر بود اما نه در حد عالی اما همیشه هم از قیافه اش خوشم میومد در عین حال از دردسرهای پیچیدنش می ترسیدم واسه همین تو خونه خودم درست نکرده بودم ، تا این که مخم جرقه زد و رولت گوشتمو به شیوه ای که پیچیدنش اسون باشه درست کردم و بعد.....
دیدم ایول طعمش چقدر بهتره، و حالا حتی واسه خودمون دو نفر هم مثل جت رولت درست میکنم و از طعمش لذت می برم



از 24 ساعت قبل گوشت بیفتکی را که به قصاب گفته ام در بزرگترین ابعاد ممکن و به قطر 1.5 تا 2 سانتی متر ببرد در پیاز رنده شده و آبلیمو می خوابانم ( نمک نزنید چون سفت مشه)
بعد از یک روز گوشت را در آورده با بیفتک کوب می کوبم تا قطرش نصف شود ، این مرحله می تواند آشپزخانه شما را حسابی کثیف کند برای همین یک پلاستیک فریزر را یک لا روی گوشت پهن کنید و بعد بکوبید، دیگر خرده گوشت و خونابه یا اب پیاز به درو دیوار اشپزخانه نمی پاشد
حالا روی این گوشت هر چه دوست دارید بگذارید ( من تخم مرغ سفت و جعفری خرد شده و زرشک می گذارم)

لبه های گوشت را به هم بیاورید و با نخ و سوزن بدوزید!!!! شوهرم می گوید زنی که آشپزی و خیاطی بلد باشد، پزشک هم باشد اختراعش این می شود که گوشت را در اشپزخانه بخیه بزند!
اگر اعصاب و دل بخیه زدن ندارید نخ را خیلی ساده دور رولت بپیچید

 

بعد رولت اماده را در ماهیتابه سرخ کنید

(من در مهمانیهای بزرگ 1-2 رولت سرخ شده از روز قبل اماده می کنم و روز مهمانی فقط در سس می پزم)
سس رولت هم رب و سرکه سفید از هر کدام یک قاشق + نمک و فلفل است که بسته به مقدار رولت اماده کرده با اب رقیق می کنیم و روی رولت ریخته حدود سه ربع تا یکساعت می پزیم

بعد از پخت رولت را در دیس گذاشته یک سر نخ را می گیریم و می کشیم، به راحتی در می اید، و رولت را برش می زنیم، به مایه سس هم قدری فلفل بیشتر اضافه کرده در ظرفی کنار رولت سرو می کنیم

در مایه سس به هیچ عنوان ابلیمو نریزید که ته مزه تلخی می گیرد مگر بعد از پخت رولت.