این غذا جزء گروه ته چینها حساب میشه.

برای پخت این غذا بخصوص خانمهای عزیز سعی کنید از بالهای مرغهای بدون آنتی بیوتیک که مصرف هورمون هم ندارند استفاده کنید. این نوع مرغ مثلا در مشهد به اسم مرغ های رضوی به فروش می رسد.


مواد لازم :

بالهای 9 یا 10 عدد مرغ!!!

برنج  ............ سه پیمانه

زعفران ساییده........... کمی

روغن ............... نصف ملاقه

طرز تهیه :

برنج رو با نمک خیس کردم

بالهای مرغ رو با یه دونه پیاز و کمی نمک گذاشتم نیم پز شد و آبشو برای آب مرغ در سوپ ذخیره کردم
تو یه استکان آب جوش یک چهارم قاشق چایخوری ( شاید کمتر ) زعفران ساییده ریختم و رو کتری دم گذاشتم
برنج رو آبکش کردم و کف تابه دیواره بلند نچسب روغن ریختم و بالها رو چیدم روش
یک استکان زعفران دم کرده رو ریختم رو بالهای مرغ طوریکه همش زعفرونی بشه
برنج رو ریختم رو بالها و برای یکساعت و ربع دم گذاشتم ستاره
یکساعت کافیه من بچه ام گریه کرد یه ربع بیشتر موند! چشمک
چون تابه من سرامیکه مشکل چسبیدن اصلا نداره و براحتی و قالبی برگشت قلب