این غذا رو خودم اختراع کردم و ایده اش هم این بود که کنار فریتر بادمجان اگر یه چیز همون شکلی اما با رنگ روشن تر باشه برای سرو تو مهمونی خیلی زیبا میشه و بعد از پخت دیدم بسیار هم خوشمزه شد



مواد لازم:
سیب زمینی ........... نیم کیلو
پنیر پیتزا ................ 100 گرم
پودر سیر ................. یک ق غ
فلفل سیاه .............. نصف ق چ
پودر آویشن ............. یک ق چ
نمک ..................... کمی
تخم مرغ کوچک ........ یک عدد

طرز تهیه :
سیب زمینی را آب پز کنید و بعد از سرد شدن رنده کنید.
بقیه مواد را هم مخلوط کنید و کمی ورز دهید.
از خمیر سفت حاصل گلوله های کوچک ( ترجیحا با دست خیس ) بردارید و به شکل خرماهای خیلی درشت شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید

نکته : تا یک فریتر خودش را نگرفته و یک رویش سرخ نشده یکی بعدی را در روغن نیندازید که اگر روغن سرد شود وا می رود.