اینبار دستور یه غذای خوشمزه و سریع و شیک رو میذارم که در روزهایی که واستون مهمون ناخونده میاد میتونه حسابی در آبرو داری کمکتون کنه

مواد لازم:

مرغ ........................... نصف سینه استخوان گرفته

قارچ .......................... یک بسته کوچک

پیاز ........................... یک عدد متوسط

شیر ......................... یک لیوان

آب ........................... یک لیوان

آرد ........................... یک ق غ

قرص مرغ مگی .......... یک عدد

فلفل ....................... بسته به تمایل شما

جعفری خرد شده .......... یک استکان

چیپس خلالی یا سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه :

پیاز را خلالی کرده و با دو قاشق روغن سرتف می دهیم تا شفاف شود.

تا پیاز سرخ شود سینه مرغ را به شکل نوارهای باریک ( به ابعاد انگشت کوچک دستتان ) برش بزنید و در تابه بریزید و سرتف بدهید تا رنگ مرغها کاملا سفید شود.

باز تا مرغ تف بخورد قارچها را به ورقه های کمی ضخیم تر برش بزنید و بعد از تف خوردن سینه در تابه بریزید و درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا قارچها آب بیندازد و سپس آب قارچ کشیده شود . این زمان برای پختن سینه های مرغ کافیست.

سس بشامل :

در قابلمه جداگانه ای آرد را کم کم با یک لیوان آب مخلوط کنید تا گلوله نشود و کاملا حل شود.

یک لیوان شیر و قرص مرغ مگی را توی همان قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم بزنید تا جوش بیاید

اگر مرتب هم نزنید آردها ته ظرف گلوله می شود و به این آسانی ها هم باز نمیشود!

فلفل را به سس سفیدتان اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا قوام بیاید. اگر خیلی سفت شد میتوانید به آن آب یا شیر اضافه کنید.

چند دقیقه قبل از سرو غذا سس بشامل داغ را روی مرغها بریزید و مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید.

سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس خلالی ( چیپس هم آسونتره هم خوشگلتر هم خوشمزه تر ) و جعفری را روی آن بدهید.

پ.ن : شوهر من خیلی با سس سفید میونه ای نداره برای همین سهم اون رو رب و فلفل فراوون میزنم