مواد لازم برای سه نفر

سبزی قورمه سرخ کرده..............300 گرم

گوشت خورشی گوسفندی ............250 گرم

لوبیا چیتی .............. دوسوم پیمانه

پیاز متوسط ...... یک عدد

لیمو عمانی ............. 2 تا 3 عدد

آبغوره ..................یک استکان

زردچوبه .............. نصف ق م

فلفل قرمز ............ یک چهارم ق چ

 

طرز تهیه

به نظر همه بلدیم اما من یک کم درست کردنشو ساده کردم و هرکی هم خورده گفته خوشمزه است

پیاز را خرد کرده و با یکی دو قاشق روغن تف می دهیم تا طلایی شود نمک غذا را به پیازداغ می زنیم.

گوشت را در پیاز داغ یک سرتف 2-3 دقیقه ای می دهیم.

زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و بعد لوبیاها را شسته و روی گوشت می ریزیم.

حدود 2تا 2.5 کاسه آب میریزیم و می گذاریم جوش بیاید. کف روی گوشت را می گیریم و سبزی را هم اضافه می کنیم.

درب قابلمه را بسته حرارت را کم می کنیم و برای 2.5 تا 3 ساعت می گذاریم با حرارت ملایم ریز بجوشد تا گوشت بپزد.

بعد لیو عمانی ها را شکسته هسته آنها را می گیریم و با آبغوره در خورش می ریزیم  و برای یک ربع دیگر با درب بسته و حرارت ملایم می جوشانیم.

پ.ن 1 : من همیشه سبزی قورمه سرخ کرده تو فریزر دارم که شامل تره و جعفری و یه کم شنبلیله است

پ.ن 2 : من پیاز را روزهای جمعه در حجم بالا سرخ کرده و فریز می کنم و برای یک تا دو هفته مصرف می کنم