یک روش پخت آسان و بسیار خوشمزه از سایتهای خارجی البته با کمی تغییر.


مواد لازم :

سینه مرغ استخوان گرفته ......................... دو عدد

خردل دیژون ........................................... نصف فنجان

ماست ................................................. نصف فنجان

عسل (شربت افرا) ................................ یک قاشق غذاخوری

سرکه قرمز .......................................... یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ................................... دلخواه

نمک و فلفل

رزماری

طرز تهیه :

فر را با درجه حرارت 200 درجه از یک ربع قبل داغ کنید. 

در یک کاسه کوچک سایر مواد را بجز نمک و فلفل مخلوط کنید.

سینه های مرغ را در یک سینی فر بچینید و نمک و فلفل بزنید.

ترکیب خردل و ماست و عسل و سرکه و زعفران را که خوب هم زده اید روی آن بریزید.

دقت کنید که همه سینه های مرغ درست با مواد پوشیده شود.

حالا چند برگ رزماری خشک را بین دو انگشت خرد کرده روی مواد بپاشید . 

روی ظرف را فویل کشیده در فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. 

حالا فویل را بردارید و 20 دقیقه تا نیمساعت دیگر بپزید.

این سینه مرغ پخته , در غذای بعدی که یجورایی رژیمی است , کاربرد دارد.عینک