از سری غذاهای سریع اختراعی خودم و بسیار بسیار لذیذ

یک روز سخت که خسته از مطب رسیده بودم خونه و حال نهار پختن هم نبود طبق عادت دست به گوشت چرخ کرده بردم اما وقتی یادم اومد تو خونه پیاز تموم کردیم آه از نهادم براومد. یک لحظه هنگ کردم که چکار کنم و با بررسی گزینه های داخل یخچال (یه عالمه بادمجون و کمی گشنیز )فهمیدم که باید ابتکار به خرج بدم. 

غذایی هست که مادرم به تقلید از غذاهای استانبول با گوشت درست میکنه و منم یه جورایی از اون الهام گرفتم و خیلی هم پسندیده شد.


مواد لازم :

سینه مرغ ..................... یک عدد استخوان گرفته

بادمجان ...................... سه تا چهار عدد

گوجه فرنگی ................ دو عدد درشت

گشنیز خرد شده .......... نصف لیوان

روغن

نمک و فلفل و زردچوبه

آبغوره

طرز تهیه :

بادمجانها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. حالا دو گزینه دارید : 

گزینه کند ولی رژیمی : کف سینی فر را چرب کنید و بادمجانها را در فر برای نیمساعت کبابی کنید.

گزینه سریع و غیر رژیمی : چهار یا پنج قاشق روغن در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن تف دهید تا کمی رنگشان عوض شود.

همزمان با تف خوردن بادمجانها سینه مرغ را در یک قاشق روغن یا ترجیحا کره در تابه دیگری تف دهید تا رنگشان سفید شود.

گوشت را روی بادمجان بریزید و گوجه ها را نیز خرد کرده روی آنها بریزید.

نصف استکان آبغوره و ادویه را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم آب گوجه فرنگی و آبغوره کشیده شود.

بعد از کشیده شدن آب خوراک گشنیز خرد شده را اضافه کنید و بلافاصله سرو کنید. حتی میتوانید گشنیز را در ظرف سرو روی غذا بدهید.

اگر بچه ندارید این غذا تندش خوشمزه تر است.

نوش جان