دستور واسه این نوع ژله در نت زیاده و من هم روش خودم رو ذکر می کنم

مواد لازم:

ژله میوه ( رنگی ) ............4 عدد هر کدام به یک رنگ

شیر ....................... دو لیوان

پودر ژلاتین ............. دو ق غ

شکر ............... نصف لیوان

وانیل .............. نصف ق چ

 

از روز قبل برای این ژله دست به کار می شویم ( اگر ژله ها را در فریزر سریعتر خنک کنید زمان کمتری می برد)

اول 4 رنگ ژله را جداگانه درست می کنیم و هر کدام را در یک ظرف ترجیحا با مقطع 4گوش با ارتفاع 2 سانتی متر می ریزیم ( بقیه رو در کاسه بریزید و خالی بخورید) و در یخچال می گذاریم یک روز بماند

من در میزان مواد ژله رنگی معمولا یک کم دستکاری می کنم و آب را یک چهارم لیوان کمتر می ریزم

روز بعد 4 قالب چهارگوش محتوی 4 رنگ ژله ( مثلا آبی و سبز و قرمز و نارنجی ) داریم که خوب بسته است. با چاقو ژله ها را داخل همان ظرف اصلی برشهایی می دهیم تا به شکل مکعبهای کوچک 2*2*2 در بیاید بعد با دست خیس به راحتی میتوان مکعبها را از ظرف بیرون آورد

شیر را در ظرفی ریخته و با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. در این فاصله پودر ژلاتین را در یک چهارم لیوان آب سرد حل کنید و روی درب سماور بگذارید تا با حرارت بخار آب جوش حالت روان پیدا کند

شکر که در شیر حل شد از روی حرارت بردارید و ژلاتین را در آن بریزید و چند بار هم بزنید تا خوب در شیر داغ حل شود. ژلاتین اگر بجوشد بعد دیگر نمی بندد. این ظرف را در یخچال بگذارید تا سرد شود اما نبندد.

قالب آصلی ژله نهایی را جلو دست بگذارید و مکعبهای رنگی حاصل را در آن طوری کنار هم بچینید که کمی فاصله بین آنها باشد و حتی المقدور دو مکعب همرنگ کنار هم قرار نگیرد

حالا مایه شیر و ژلاتین را که خنک شده ( اگر گرم باشد مکعبهای شما را حل کرده و از شکل می اندازد ) توی ظرف اصلی ژله که تا لبه درون آنرا مکعبهای رنگی چیده اید بریزید تا تمام سوراخهای باز مانده بین مکعبها را پر کند

ظرف اصلی را در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد و بعد در ظرف سرو برگردانید