خیلی زیبا شده بود و خودم خیلی دوسش داشتم.

اصول کلی ژله پزون رو که قبلا گفتم و اگر نخوندین حتما برید و ببینید که از پستهای پایه ای وبلاگ هست.

اما در مورد این ژله یک ابتکار جالب زدم و اون این بود که بخش سفید رو با ژله طالبی درست کردم. به این شکل که یک بسته ژله رو در نصف لیوان آب جوش حل کردم و بعد یک بسته خامه توش ریختم و هم زدم تا خامه که حل شد اون موقع یک استکان هم شیر سرد ریختم و توی قالب ریختم و گذاشتم ببنده. در واقع یکجور دسر طالبی با ژله درست کردم. لایه بعد یک بسته ژله پرتقال به شیده معمولی بود و لایه آخر باز یک بسته ژله طالبی به شیوه معمولی بود. البته فول تکنیکی هم داشتم و اون نریختن یک لایه نازک کدر بین دولایه ژله عادی بود که باعث شد رنگها در عکس به تفکیک دیده نشن. 

راستی لبه های سبز بالایی هم ژله طالبی بدون شیر و خامه است که یک سر سوزن رنگ خوراکی سبز بهش زدم تا رنگش برجسته تر بشه.