یکی از زیباترین دستپختهام با روشی نه چندان سخت. علت طول کشیدن آپلودش رو هم از روی عکس حدس میزنید دیگه! بله از اونجایی که بعضی افراد لطف کرده عکسهای بنده رو در سایتهاشون با لوگو خودشون گذاشتند بنده سعی کردم کارشون رو سخت کنم تا اگر نمی خواهند اسمی از من ببرند حداقل برای پاک کردن اسمم یکم زحمت بکشند چشمک


مواد لازم :

آرد سفید ................................. سه پیمانه پر

بکینگ پودر ............................... ١ ق م

خمیر مایه ................................ ١ ق غ

آب ......................................... یک چهارم پیمانه

شکر ....................................... ١ ق غ

نمک ....................................... یک 

شیر خشک ............................. ٣ ق غ

شیر ....................................... ١ پیمانه

روغن مایع ............................... یک چهارم پیمانه

گوشت چرخ کرده سرخ شده با رب صدگرم (سه چهارقاشق مایه ماکارونی)

کالباس لیونر خانواده پانزده بیست ورقه (من یکی درسته خریدم و با نایسر دایسر ورقه کردم)

طرز تهیه :

اول خمیر را آماده کنید . برای این منظور ابتدا یک چهارم پیمانه آب ولرم در یک لیوان بریزید و یک قاشق شکر در آن ریخته هم بزنید و سپس یک قاشق خمیر مایه را روی آن بپاشید ( هم نزنید ) و روی لیوان را با یک نعلبکی ببندید و در جای گرم بگذارید. بعد از ده دقیقه پف می کند و آماده است.

حالا آرد و سایر مواد خشک را در ظرف مناسبی ریخته و خمیر مایه و روغن را روی ان بریزید. لیوان شیر را کنار دستتان بگذارید و کم کم به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نسبتا یکدستی بدست آورید.

حالا خمیر را از کاسه خارج کرده روی میز کار ده دقیقه ورز دهید.

روش ورز دادن خمیر روی میز کار 

  از اینجای کار به بعد را برایتان مرحله به مرحله عکس آماده کرده ام:

توضیح : قطر کاتر گرد من برابر قطر یک کالباس لیونر است. (از همین کالباس خانواده کوچولوها)

 

توضیح : گوشت چرخ کرده را به روش مایه ماکارونی (با ادویه دلخواه و رب) حاضر کنید.

 

 

گلبرگها را دو دور که چیدم تقریبا سینی فر پر شد و به اندازه یک دایره وسط خالی ماند که قرار است تخمک گل کوکب شود.

 

 

فقط کافی است انگشتانتان را جمع کنید تا تخمکها شکل بگیرد!

 

آخرین عکس سینی آماده قبل از فر رفتن بود که یادم رفت عکسش را بگیرم!

رویه پیتزا را با یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری خامه همزده بابرس رومال کنید. 

پیتزا را در فر 175 درجه به مدت سه ربع یا تا وقتی رویه آن طلایی شود بپزید.

و اینهم پیتزای خوشگل شما. کاملا مناسب مهمانی ها. لقمه های آن به راحتی با دست از هم قابل جدا شدن هستند.

 

تازه رژیمی هم هست چون پنیر ندارد.