دوره ای داریم با یک عده از همکلاسهای قدیم, دورهم جمع می شویم و فارغ از ژستهای خانم دکتریِ محیط کار می شویم یک مشت بچه دانشجوی کم سن و سال و شیطان. همه شان را دوست دارم فارغ از تفاوتها. اینبار دلم خواست کامشان را شیرین کنم. ساعت سه بعد از ظهر بعد نهار تصمیم گرفتم و ساعت شش از منزل خارج شدم. در راه یک سینی شیشه ای یکبار مصرف هم برای زیرش خریدم و هدیه ای با عشق برای عزیزم بردم.

طرز تهیه :

اول یک کیک شیر بپزید!

در فاصله  پختن کیکتان در فر گاناش کاراملی  درست کنید.

کیک را از فر خارج که کردید بگذارید کیک و گاناش هردو از داغی بیفتد. در این فاصله زمانی براحتی لباس مهمانی بپوشید!

حالا گاناش یکم سرد شده را که قوامش مثل عسل شده روی کیک خنک شده بریزید و روی آن را با مغز بادام (خلال یا پرک) برشته تزیین کنید. 

به همین سادگی به همین خوشمزگی!

پی نوشت : بادام را دو دقیقه در تابه بدون روغن روی حرارت برشته کنید تا کمی طلایی شود.

پی نوشت 2: دستور بعدی سورپرایزی حسابی است که پس فردا می گذارمش. بچه های اینستا عکسشو دیدن!چشمک