اسکن یه جور نونه که بافت و طعم بسیار عالی و خاصی داره. بچه ها بافت نرمش رو خیلی دوست دارند و برای صبحانه با گردو و پنیر خیلی خوشمزه شد.

احتمالا با انواع مربا و مارمالاد هم عالی میشه اما خوب در خونه من مربا اصلا طرفدار نداره و من تو خونه نداشتم که امتحانش کنم نیشخند

این نان به دلیل داشتن پوره کدوحلوایی در بافت خود بسیار لطیف بوده و قابلیت نگهداری و تازه ماندن بیشتری دارد. چون پوره میوه به حفظ رطوبت در بافت نان کمک میکند. همچنین این نان رنگ مطلوبی نیز دارد که هر قدر کدوی مورد استفاده شما خوشرنگ تر باشد محسوس تر است.

دستور اگر اشتباه نکنم از خانم خورسند هنرمند و عزیز هست.


 

مواد لازم :

آرد .................................... 400گرم

بیکینگ پودر ........................ 15 گرم (یک قاشق چایخوری)

شکر ................................. 30گرم

جوزهندی ........................... یک چهارم قاشق چایخوری

نمک ................................. نصف قاشق چایخوری

پوره کدوحلوایی پخته  .......... سه چهارم پیمانه

کشمش ........................... 80گرم

خامه صبحانه ..................... 180گرم

خامه اضافه ....................... 2قاشق سوپخوری (جهت رومال)

اینها مواد لازم دستور اوریجینال بود. من توصیه می کنم رومال نانها را زده تخم مرغ زده شده با شیر بزنید و روی آن کمی هم شکر بپاشید. عکسهای این پست مال نانی است که با خامه رومال شده. نانی که با زرده رومال شود طلایی تر و زیباتر می شود.

جوز هندی را هم خیلی خیلی کم بزنید در حد نوک قاشق چایخوری و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید.

طرز تهیه :

آرد , بیکینگ پودر ,شکر ,جوزهندی و نمک را مخلوط کرده وسطش را گود کنید. کدو له شده وکشمش را اضافه کرده با دست مخلوط کنید. خامه صبحانه را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر شود. خمیر چسبنده ای بدست می آید سعی کنید خیلی بیشتر آرد اضافه نکنید تا لطافت نان نهایی گرفته نشود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده منتقل کنید و کمی ورز دهید. نیاز به ورز زیادی ندارد فقط در حدی که مواد باهم مخلوط و یکدست شود.

خمیر را با وردنه به شکل دایره ای به قطر تقریبی 23سانتی متر بازکرده با چاقواز خمیر8برش به شکل مثلث در آورید. (من شش برش زدم که جابجایی آنها بخاطر شل بودن خمیر سخت بود)

روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مثلهثای حاصل را با فاصله روی آن بچینید.

روی اسکن ها را با خامه صبحانه رومال کرده در فر ازقبل گرم شده 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

بعد پخت روی توری فلزی خنک کرده در صورت تمایل با کره و مارمالاد سرو شود.
در صورت تمایل می توان کشمش را با گردو جایگزین یا کشمش را حذف با میوه خشک دیگر جایگزین کرد.