خوب گاناش کاراملی پست قبل رو یادتون هست؟ درست کردین؟ اگر درست کردین حتما از مزه بی نظیرش لذت بردین. برای اونایی هم که درست نکردن دستورش رو در ادامه مطلب میذارم. 

درست کردن این اسنک بشدت مورد علاقه بچه ها هم که به مالیدن گاناش روی نان تست و در ساندویچ میکر گذاشتنش خلاصه میشه! درست کنید و لذت ببرید.


مواد لازم : 

شکر ............................... 100 گرم

کره ................................ 50 گرم

خامه ساده .................... یک قوطی 200 گرمی

طرز تهیه : 

شکر را در تابه دسته دار کوچکی بریزید و روی شعله متوسط رو به تند گاز بگذارید تا کم کم به حالت مذاب در بیاید.

اولین تذکر : به هیچ عنوان قاشق یا هیچ چیز دیگری به شکر در حال ذوب شدن نزنید.

فقط مجازید تابه را از دسته اش گرفته و حرکت دهید تا همه شکر یکنواخت ذوب شده و به حالت مایع طلایی رنگی در بیاید. مواظب باشید نسوزد. حالا کره و خامه را در تابه بریزید

دومین تذکر: مراقب ترشح مایعات بسیار داغ به دست و صورتتان باشید.

کارامل وسط ظرف مثل یک تکه سنگ سفت می شود. نگران نباشید. شعله را ملایم کرده و به آرامی هم بزنید. پس از حدود 5 دقیقه جوشیدن خامه و کره , کارامل کم کم در آن حل می شود و سس یکدستی به دست می آید.

این گاناش تا ده روز در یخچال قابل نگهداری است. طبعا در یخچال سفت می شود شبیه قوام کره ای که در یخچال بماند.