فرض کنید یک هفته است که مدام به همسرتون یادآور میشین که گوشت قرمز در خونه نداریم. سه روز پیش ماهی خوردین و پریروز مرغ و دیروز پلوعدس. امروز هم سر ظهر خسته و کوفته میاین خونه و یادتون از بدقولی همسر میاد و فریزری که همچنان گوشت توش نیست. چه می کنید؟

خوب وقتی آدم از نظر روحی شنگوله در چنین موقعیتی بجای عصبانی شدن خلاقیتش گل می کنه نیشخند

اینم شما و مزایای سفر ده روزه بنده: یه پاستای بسیار خوشمزه.


 

مواد لازم برای سه نفر:

سینه مرغ .................................. نصف یک سینه کامل

بادمجان .................................... یک عدد درشت

خامه ....................................... 100 گرم

کره ......................................... 25 گرم

شیر ....................................... نصف لیوان

سیر ...................................... سه حبه

پاستا .................................... 300 گرم

پودر پنیر پارمزان ...................... یک قاشق غذاخوری پر

پنیر موزارلا رنده شده................ یک قاشق غذاخوری پر

نمک و فلفل سفید 

طرز تهیه :

آب را در قابلمه بزرگی به جوش بیاورید و دو قاشق نمک به آب اضافه کنید پاستا را به اندازه ذکر شده روی بسته ( معمولا حدود ده دقیقه ) بجوشانید و سپس آبکش کنید.

حین جوشیدن پاستا استخوانهای سینه مرغ را گرفته و آنرا به اندازه قورمه ای (مکعبهای کوچک ) خرد کرده در کمی کره و یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت سفید شود. سپس از تابه خارج کنید.

سپس بادمجان را هم پوست گرفته مکعبی خرد کنید . در تابه با یک قاشق روغن تفت دهید.

مرغ و بادمجان را مخلوط کرده کنار بگذارید.

در تابه بزرگی کره را حرارت دهید و سیر له شده را در آن تفت کوچکی بدهید سپس خامه را اضافه کنید تا خامه کاملا بجوشد. من مقدار خامه را نصف کردم و نصف لیوان شیر اضافه کردم , سس آلفردو اصل شیر ندارد. و پنیر در سس اضافه می شود.

 پاستا و گوشت و بادمجان را اضافه کنید و باهم کاملا مخلوط کنید و اگر لازم بود کمی آب یا شیر برای روانتر شدن سس اضافه کنید. تقریبا 5 دقیقه حرارت دادن این مخلوط طعم سس را کاملا به خورد پاستا می دهد و سینه مرغ نیم پز شده را کاملا می پزد.

در آخرین مرحله پنیرها را اضافه کردم که ربطی به دستور ندارد و براثر حواس پرتی بود و حین حرارت دادن مخلوط کردم تا پنیر کاملا حل شد.

 

 

موقع سرو می توانید با کمی جعفری خرد شده تزیین کنید که من نداشتم.

پی نوشت : شف طیبه به سس آلفردو رنده پوست لیمو ترش اضافه می کند که باید عطر و بوی بسیار مطبوعی داشته باشد.

پی نوشت 2: عکسهای این پست مال وقتی است که من قارچ در منزل نداشتم و از بادمجان پوست کنده و نگینی درشت خرد شده استفاده کردم. بسیار مطبوع بود, به همان اندازه پاستا مرغ و قارچ.