فریتر در زبان انگلیسی کلوچه غذایی است. شاید بتوان آن را کلوچه، کوکو یا کتلت یا هرچی که دوست دارید بنامید .

مواد لازم :

بادمجان قلمی سرخ شده ................. 3عدد

سیر له شده .................................. 1 حبه

جعفری خرد شده ............................ 2 ق غ

تخم مرغ کوچک .............................. 1 عدد

پنیر پیتزا رنده شده ......................... 80 گرم

پودر پنیر پارمسان .......................... 20 گرم

پودر آویشن .................................. نصف ق چ

گردو خرد شده .............................. نصف پیمانه

پودر سوخاری .............................. نصف پیمانه

فلفل سیاه ................................. 1 ق چ سرصاف

طرز تهیه :

بادمجانها را با چاقو بصورت مکعبی خرد کنید

بقیه مواد را مخلوط کنید تا خمیر نسبتا سفتی بدست آورید

از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه گردو بردارید و به شکل خرماهای درشت در دست حالت دهید و در ظرف بچینید

اینکه می گم اول تو ظرف بچینید به حرف کنید چون موقع سرخ کردن سریع پخته می شود و فرصت ندارید همزمان هم خمیر را فرم بدین هم حواستون به سرخ کردن باشه از خود راضی

در تابه کوچک با دیواره بلند به ارتفاع 3 سانتی متر روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن فریتر ها رو در روغن بیندازید. چند دقیقه صبر کنید تا خودش از کف ظرف جدا شود و سپس بعدی را در روغن بیندازید.

پس از پخت روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آنرا جذب کند.

نوش جان

با این مقدار مواد من 22 عدد فریتر بدست آوردم

کالری هر عدد فریتر حدود 80 کالری