حدود سه ساعته نشستم پشت لپتاپ تا این بیسکویت ها رو آپ کنم اما اول سرم به عکسهای بچه ها که بطرز معجزه آسایی از پاک شدن جون سالم به در بردند گرم شد و بعد به وبلاگ خونی!!!

گویا تغییر اسم بیسکویتها موجب نارضایتی صاحب دستور بود ! دستور از شف طیبه با تغییرات هستچشمک

اما در مورد خود بیسکویتها : بشدت خوشمزه و مورد علاقه بچه های بد غذا و بعلت داشتن کره و پنیر به راحتی قابل جایگزینی با صبحانه هستند.


مواد لازم:

کره ........................................ 150 گرم

شکر ...................................... سه چهارم پیمانه

پنیر خامه ای ........................... 120 گرم

تخم مرغ ................................ یک عدد

آرد ........................................ 2 و نیم پیمانه

وانیل .................................... یک قاشق چایخوری

ترایفل ................................... برای تزیین

طرزتهیه :

کره را از یکساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود. سینی را کاغذ روغنی بیندازید و فر را با درجه حرارت 180 روشن کنید.

از آنجا که من همیشه یهو تصمیم به کار می گیرم روش دوم اینه که کره را ده ثانیه در ماکروفر بگذارید و با نوک چنگال تست کنید که نرم شده یا نه و باز ده ثانیه دیگر و ... تا اینکه نوک چنگال براحتی در کره فرو برود اما کره آب نشود و گرم هم نشود.

حالا کره و شکر را با همزن برقی به مدت یک تا 1.5 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود.

پنیر خامه ای و وانیل و تخم مرغ زا اضافه کرده و باز با همزن میزنیم تا یکدست شود.

آرد را در چند مرحله اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم .

خمیر آماده است.

یک قاشق مرباخوری پر از مواد برداشته خیلی سریع در دست گلوله درست کنید و در ظرف ترافل فرو ببرید و در سینی بگذارید. خمیر را با دست زیاد مالش ندهید که روغنش را پس ندهد .

همه خمیر را به همین شکل گلوله های خوشگل درست کنید و در فر 180 درجه از قبل داغ شده به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. شیرینی ها بناید تغییر رنگ بدن.

توجه توجه : من همه نوع کیک و شیرینی رو داغش رو ترجیح میدم اما این بیسکویت واقعا سرد شده اش خوشمزه تره!

بیسکویتها را اگر چیزی ازش باقی موند در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید.

نوش جان.