شیرینی سالم , مقوی و بسیاااااااار خوشمزه.


لازم به ذکر است که ایده و دستور اولیه از شف طیبه عزیز بود اما من برای شکل دادن به شیرینی ها مجبور به دستکاری دستور شدم. شاید نوع آردها باهم متفاوت است.

مواد لازم :

کره ................................... 100 گرم
تخم مرغ ............................ 1 عدد
وانیل ................................. نصف ق چ
شکر ................................. نصف پیمانه
آرد ................................... یک پیمانه
بادام ................................. 100 گرم
 
برای رویه شیرینی ها:
پودر قند ............................. نصف لیوان
پودر هل ............................ یک ق چ
 
طرز تهیه :
شکر و آرد و بادام  (خام با پوست ) را در غذا ساز یا مخلوط کن یا هر خردکنی که دارید بریزید و یک دقیقه دستگاه را با حداکثر سرعت روشن کنید.
کره را از یخچال بیرون آورده تکه تکه کنید و بلافاصله در دستگاه بیندازید. تخم مرغ را هم روی آن بشکنید و بعد افزودن وانیل دستگاه را سی ثانیه دیگر روشن کنید. خمیر بیسکویت شما اماده است. به همین سادگی.
فرم دادن خمیر به هر شکلی ممکن است.
میتوانیدصاف کرده با کاترهای بیسکویت قالب بزنید.
به شکل مداد روی میز کار لوله نازکی درست کرده با آن نعل اسب درست کنید.
یا توپهای کوچک درست کرده در سینی بچینید. تجربه می گویدمورد آخر را حتما فشار کمی بدهید تا توپها به شکل سکه پخش شوند والا مغز آن نرم می ماند .
این شیرینی به صورت تردخوشمزه تر است.
 
زمان پخت ده دقیقه در فر 180 درجه که از حدود  10 دقیقه قبل گرم کرده اید.
رنگ شیرینیه ها نبایدتغییر کندو زیرو روی شیرینی هردو بایدروشن باشد.
 
بعد از پخت ده دقیقه زمان دهید تا از داغی بیفتد و بعد در یک کیسه نایلون پودر قند و پودر هل را مخلوط کرده شیرینی ها را یکی یکی در آن بیندازید و تکان دهیدتا همه جای شیرینی به پودرقند آغشته شود.
 
 
شیرینی ها را روی یک سینی بچینید و ده دقیقه بعد دوباره در کیسه بیندازید و تکان دهید.
 
حالا برای سرو آماده است.نوش جان.
 
 
نکات :
1- بادام از مواد غذایی بسیار مفید برای رشد کودکان است اما بدلیل سفتی بخوبی توسط بچه ها قابل مصرف نیست. همه بچه ها هم حاضر به خوردن پودر بادام نیستند (مثلا آرش) . این شیرینی علاوه براینکه در نزدیکی عید کاربرد خودش را دارد در سایر مواقع هم حربه خوبی برای خوراندن بادام به کودک دلبندتان است.
2- خمیر بدلیل داشتن کره به محض گرم شدن وا می رود یا سرعت عمل را بالا ببرید یا کل خمیر را به 5-6 گلوله تقسیم کرده در یخچال بگذارید و یکی یکی گلوله ها را از یخچال خارج کرده فرم دهید و باز یکی بعدی.
3- اگر خمیر را به شکل شیرینی های گرد کوچک می خواهید حتما در نظر بگیرید قطر آنها از یک سانت بیشتر نشود.
4- پودر هل درصورت ماندن بیش ازیکماه عطرش کم می شود. من مجبور شدم یک قاشق غذاخوری پودر هل مصرف کنم چون پودر هل ها از ماه رمضان باقی مانده بودزبان