مواد لازم برای خمیر:

آرد سفید ....................... 3 لیوان

شیرخشک ......................3 ق غ

خمیر مایه ...................... 1 ق غ

ب پ ............................ 1 ق م

شکر ............................ 1.5 ق چ

نمک ............................نصف ق چ

روغن زیتون .................. 3-4 ق غ (یا هر روغن مایع دیگر)

آب ............................. به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )

طرز تهیه :

خمیر مایه و شکر را با 1/4 لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم  تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید.

مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد

روی خمیر را با دست روغنی چرب می کنیم و یک پلاستیک فریزر را باز کرده روی آن می کشیم و روی پلاستیک یک دستمال می اندازیم

سپس یک تا دوساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود

حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل 5 پر به ابعاد تقریبی 14 سانتی متر قالب می زنیم.

یک قالب کمی کوچکتر و شش پر خریده ام. از اینا که دسته اش موقع جمع کردن میخوابه. سایزش خیلی مناسبتره!

 

 

گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوریکه گلبرگهای گل رو به بالا بماندو در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

تجربه : چرب کردن قالب مافین برای این خمیر لازم نیست.

دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد ( مال من سری اول قهوه ای شد)داخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.

بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل حاصل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک . نعنا داغ و سیر داغ و یک برگ جعفری تزیین کنید.