خوشمزه و سریع و رژیمی. از این بهتر هم میشه؟چشمک


مواد لازم برای سه نفر:

گوشت سینه مرغ ................ نصف عدد استخوان گرفته 

لپه ................................... یک استکان

پیاز .................................. یک عدد متوسط

سیب زمینی ..................... یک عدد

زردچوبه ............................ یک قاشق چایخوری

چوب دارچین ..................... یک قطعه

هل سبز ........................... دو عدد

لیمو عمانی ...................... دو عدد

رب .................................. یک قاشق غذاخوری سر صاف

زعفران دم کرده ................. دو سه قاشق

نمک به میزان لازم.

طرز تهیه :

لپه را در یک ظرف جداگانه بگذارید تا بپزد.

پیاز را خلالی کرده و در یک کاسه پیرکس ( شیشه ای) با یک قاشق روغن مخلوط کنید. کاسه را در ماکروفر گذاشته با حداکثر قدرت برای شش دقیقه. در این فاصله زمان دارید تا سینه مرغ را استخوان بگیرید و آب برنج را هم جوش بیاورید.

بعد از شش دقیقه پیازها را در ظرف شیشه ای با قاشق مخلوط کنید و دوباره برای پنج دقیقه در ماکروفر بگذارید. اگر پیازها را نازک خلالی کرده باشید در این مرحله کمی رنگ میندازند . اگر درشت تر باشد باید پنج دقیقه دیگر در ماکروفر بگذارید و مراقبش باشید تا نسوزد.

این روش سرخ کردن پیاز با حداقل روغن و کمترین بوی پخش شده در منزل بود.

حالا پیازها را در قابلمه ریخته و مرغهای تکه شده و زردچوبه و دارچین و هل را نیز اضافه کنید و برای دو دقیقه با حرارت بالا تف دهید. سپس درب ظرف را بسته و حرارت را ملایم کنید تا برای ده دقیقه بدون آب پخته شود.

لابلای این کارها میتوان برنج را که آبش جوش آمده صاف و دم کرد. 

لپه ها را چک کنید تا له نشود. بعد از ده دقیقه روی گوشتها آب بریزید و بگذارید برای ده دقیقه دیگر بپزد. سپس لپه ها و لیموهای شکسته و زعفران را اضافه کرده و بازهم ده دقیقه بجوشانیدتا جا بیفتد . نمک آنرا اندازه کنید و سرو کنید.

در واقع تا برنج شما دم بکشد خورش هم آماده است.

پی نوشت : اضافه کردن سیب زمینی به دو حالت میسر است یا خلال درشت کرده همراه با سینه مرغ اضافه کنید. یا اگر می خواهید خورش شما قشنگتر شود خلال ریز کرده به روش سیب زمینی سرخ کرده رژیمی سرخ کنید و هنگام سرو روی خورش بدهید.

پی نوشت دو : اگر رژیم ندارید پیاز را در قابلمه سرخ کنید و الی آخر و سیب زمینی را هم سرخ کنید و روی خورش بدهید.

نوش جان.