یکی از غذاهای ساده و خوشمزه که در هر مهمانی میتونه سرو بشه و طرفدار هم زیاد داره. از اونجایی که بی آزار هم هست ( درست کردنش سخت نیست ) من خیلی درست می کنم.


مواد لازم :

ماکارونی فرمی .......................... یک بسته نیم کیلویی

کالباس خانواده ......................... یک عدد

خیارشور ................................ 300 گرم

کنسرو نخود سبز ..................... یک عدد

کنسرو ذرت شیرین ................ یک عدد

فلفل دلمه ای رنگی .............. دو تا سه عدد

قارچ کبابی در صورت تمایل

سس مایونز

ماست

آبلیمو

طرز تهیه :

من برای سالاد ماکارونی ترجیحا از ماکارونی فرمی مارک مک و اگر گیر نیارم از مارکهای زر و یا تک استفاده می کنم.

نوشته روی بسته ماکارونی را بخوانید و ماکارونی را دو دقیقه بیش از آنچه رویش نوشته بجوشانید و سپس آبکش کنید.

در یک ظرف بزرگ ماکارونی را با مخلوط نصف نصفِ مایونز و ماست مخلوط کنید و حداقل برای یک ساعت بگذارید کنار بماند.

این یکی از نکات کلیدی در درست کردن هر سالاد می باشد. مخلوط کردن مواد نشاسته ای با مایونز قبل از سایر مواد. حالا این مواد میتواند سیب زمیینی یا ماکارونی باشد.

حالا کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و همراه کنسرو نخودسبز و ذرت شیرین به ماکارونی اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در یخچال بگذارید.

درست لحظه سرو از یخچال خارج کرده و یکی دو قاشق دیگر سس رقیق شده با آبلیمو روی سالاد بدهید و کمی مخلوط کنید تا شکل خشک سالاد برطرف شده و براق شود.

نکته یک : زیبایی سالاد ماکارونی به ترکیب مواد رنگی داخلش بستگی دارد. با رنگها بازی کنید تا سالاد زیباتری بدست آورید.

نکته دو : در متن دستور هم گفتم , سس را یکساعت قبل با ماکارونی مخلوط کنید و کنار بگذارید. در پست مهمانی تولد آرش گفتم که ماکارونی را شب قبل جوشاندم و با سس مخلوط کردم و در یخچال گذاشتم. طعم و بوی سس در یخچال به خورد ماکارونی می رود .

نکته سه : افزودن کمی فلفل سفید ( یا فلفل قرمز) عطر و طعم سالاد شما را خاص می کند.

نکته چهار : ارگانو یا آویشن هم در این سالاد طرفداران خاص خودش را دارد که من بینشان نیستم نیشخند

نکته پنج : افزودن قارچ کبابی به این سالاد پیشنهاد یکی از دوستان بود که طعم بسیار خوبی داشت اما بعلت دردسر تهیه اش در مهمانی ها خیلی بدرد نمی خورد. ( به عبارتی برای خودتون و همسرتون از اینا بزنید و حالشو ببرید) چشمک

تهیه قارچ کبابی: قارچ را ورقه کرده در تابه ای که فقط کمی چرب شده یا اصلا تابه خشک کبابی کنید. بعد پشت و رو کرده و باز هم کبابی کنید. بوی حین پخت مطلوبی ندارد اما در سالاد فقط روی خوبش را به شما نشان خواهد داد باور کنید فرشته