تو همه دستورهای خمیر پیتزا و پیراشکی ورز دادن نقش مهمی ایفا می کنه.

این دستور مال اوناییه که ورز دادن بلد نیستن یا دوست ندارند. 


توضیح : مسلما من دستور خمیرهایی رو که خمیر مایه دارند و به صورت کلاسیک ورز داده می شوند رو بیشتر دوست دارم.

مواد لازم :

آرد ............................ سه فنجان
شیر .......................... یک فنجان
روغن ......................... یک چهارم فنجان
بیکینگ پودر ................ سه قاشق چایخوری سرصاف
نمک .......................... یک قاشق چایخوری سر صاف
طبعا اندازه فنجان هر قدر میتونه باشه و مقدار خمیر به نسبت کم و زیاد میشه.
طرز تهیه:
مواد خشک را در غذا ساز بریزید. درش را ببندید و روشنش کنید. حالا از بالا شیر و روغن را اضافه کنید. یک دقیقه حدودا زمان میبره تا خمیرتون مثل بچه خوب گلوله بشه یک گوشه غذاساز.
تو پلاستیک فریزر بذارید 15 دقیقه استراحت کنه.

حالا برای درست کردن پیراشکی یا پیتزا ازش استفاده کنید.

ترجیحا پیراشکی را در فر بپزید. من سرخ کردم و زیاد روغنی شد. اما اونایی که تو فر رفت خوب بود.