ساده ترین کیکی که تا بحال دیده ام. اینقدر درست کردنش آسونه که باورم نمی شد اینقدر خوب پف کنه و خوشمزه بشه.

پایه دستور از دوست عزیزم مرضیه است البته با دستکاریهای بسیار.


مواد لازم :

تخم مرغ .................... یک عدد

آرد ........................... دو و نیم پیمانه

بیکینگ پودر .............. دو ق م 

شکر ........................ یک پیمانه منهای یک قاشق غذاخوری

آب پرتقال ................. سه چهارم پیمانه

روغن ...................... نصف پیمانه

کشمش ................ یک پیمانه

رنده پوست یک عدد پرتقال

طرز تهیه :

فر را از نیم ساعت پیش با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

مواد خشک را در کاسه مخلوط کنید.

تخم مرغ را با چنگال یک لت کوچک بدهید و با روغن و آب پرتقال روی مواد خشک بریزید.

فی الواقع همه مواد را در کاسه ریخته با قاشق هم بزنید!!!!!

در قالب مافین کپسول انداخته و مواد را بین 12 عدد مافین تقسیم کنید.

به مدت 25 دقیقه تا نیم ساعت یا تا وقتی روی مافینها کمی طلایی شود بپزید.

باورتون نمیشه؟ به همین آسونی!!!!

اینم بافت داخلش :

 

پی نوشت : برای طعم بسیار بهتر کشمش ها را از روز قبل در آب پرتقال خیس کنید.

پی نوشت 2: آب پرتقال بدست آمده بعد از ریختن کشمشها در صافی را میتوانید در خود کیک مصرف کنید.

پی نوشت 3 : بجای پرتقال شیر بزنید و بجای کشمش موز و بجای رنده پوست پرتقال وانیل! خوشمزه می شود.