بازهم یک کیک پر کالری در راستای تغذیه کمکی بابا و البته وااااااااااااااااااااااااااااااااااقعا خوشمزه و لذیذ


مواد لازم:

تخم مرغ ................................. 4 عدد

کره نرم شده ........................... 250 گرم

پودر قند (یاشکر) ...................... 250 گرم

آرد ......................................... 300 گرم

نشاسته ذرت .......................... 4 قاشق غذاخوری سرپر

وانیل ...................................... کمی

ب پ ...................................... 2 قاشق چایخوری

کمپوت آناناس حلقه ای ............ یک عدد

طرز تهیه:

فر را با درجه 175 درجه روشن کنید.

قالبهای پای را کپسول بیندازید.

کره باید به دمای محیط رسیده و نرم شده باشد اما آب نشود و روان نباشد . اگر مثل من در زمان محدود یهو به فکر کیک پختن می افتید میتوانید بسته بندی کره را باز کرده در کاسه بگذارید و ده ثانیه ده ثانیه در ماکروفر بگذارید و هربار با چنگال امتحان کنید تا نرم شود.

سفیده و زرده را جدا می کنیم. سفیده را با همزن می زنیم تا سفت شود و از کاسه نریزد. کنار بگذارید.

کره نرم شده و پودر قند یا شکر و وانیل را با چنگال خوب مخلوط می کنیم .

زرده ها را روی آن می ریزیم و با همزن میزنیم. توصیه می شود کاسه تان کمی گود باشد و الا کثیف کاری می شود!

آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را دوبار الک کرده به مواد اضافه می کنیم.

در این مرحله باید اینها را با لیسک هم زد. من که نتوانستم و از شیوه مشت ( کاری که با کتلت می کنید) استفاده کردم!

در نهایت سفیده ها را اضافه کرده و سریع مخلوط می کنیم. در یکدست شدن مایه در این مرحله زیاد وسواس به خرج ندهید که پف سفیده ها می خوابد.

خمیر را در یک پلاستیک فریزر ریخته و گوشه پلاستیک را سوراخ نسبتا درشتی بکنید.

قالبهای پای را ( مثل قالب مافین بزرگ به قطر 9 سانتی متر) کاغذ بیندازید و از خمیر یک لایه با قیف پلاستیکی که ساخته اید در قالب بریزید و یک حلقه آناناس روی آن گذاشته و فشار کوچکی بدهید.

پای ها را در فر 175 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید (روی خمیر باید کمی طلایی شود).

نوش جان

 

پی نوشت: روی اون آخری دارچین پاشیدم بدون آناناس محض تست. آناناسی هاش خوشمزه تر بود.