این کیک از کیکهای مورد علاقه دوستان در انجمن آشپزان ایرانی است. طبعا من هم علاقمند شدم و کیک را درست کردم.

البته کیک من به من خیانت کرد! یعنی که زیادی پف کرد و سیبها به داخل کیک فرو رفتند. طعم بسیار دلپذیری داشت و من را ترغیب کرد که دستور کیک را اینجا بگذارم و البته بعدا دوباره درستش کنم. 

عکس پایین دستپخت دوست عزیزم آیس گلد هست , ببینید چه کیک خوشگلی میشه و برش خورده اش برای پذیرایی در مهمانی چه زیباست:



مواد لازم:

شکر ................................... یک پیمانه

روغن مایع ........................... یک دوم پیمانه

کره .................................... یک دوم پیمانه

تخم مرغ ............................ ۳ عدد

ماست (ترجیحا شیرین) ........ ۱پیمانه

آرد .................................... ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ....................... ۱ قاشق غذا خوری

سیب ............................... ۳ عدد

پودر دارچین و مغز پسته ....... به میزان کافی


طرز تهیه:

سیبها را پوست گرفته نصف می کنیم. هر نیمه سیب را به اندازه های کمتر از نیم سانتی ورقه می کنیم.



شکر را با مخلوط روغن و کره به هم میزنیم تا سفت شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و یک دقیقه با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ بعد را مخلوط میکنیم.

ماست را اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم.

آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و با لیسک با بقیه مواد مخلوط می کنیم.

مواد را در قالب ۲۰ در ۳۰ ریخته و سیب هایی را که ورقه ورقه کردید روی آن بچینید طوری که هر ورق سیب کمی روی سیب قبلی قرار گیرد.

سطح آن را با مغز پسته و دارچین تزیین میکنیم.

بعد از پخت :



به مدت ۱ ساعت دمای ۱۸۰ درجه. 

 

پی نوشت: یک روش دیگر چیدن سیبها در قالب گرد به ابتکار مرضیه عزیز

:

 

پی نوشت 2: کیک سیب و دارچین دستپخت شیوای عزیز