مواد لازم :
تخم مرغ 3......................... عدد
شکر................................. 125 گرم
روغن مایع ..........................125میلی لیتر
گلاب.................................. 2ق.س
هل اسیاب کرده..................... 1 ق.چ
ارد........................................ 150 گرم
بیکینگ پودر ............................1 ق.چ
 
شربت کیک :
شکر .....................................200 گرم
آب .......................................3/1 پیمانه
گلاب.................................... 4/1 پیمانه
عسل ......................................1 ق.س
بعد از پخت :
حلوا ...................................به میزان لازم
طرز تهیه :
-ابتدا قالب چهار گوش را چرب کرده کاغذ بیندازید.
-فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.
-تخم مرغ ها را شکسته و با شکر مخلوط کرده هم میزنیم تا رنگش روشن شود.
-روغن مایع و گلاب را اضافه کرده و با همزن مخلوط میکنیم
-بیکینگ پودر و هل را با ارد ترکیب کرده و با هم الک میکنیم و با لیسک با مواد فوق مخلوط میکنیم تا مایع روان و یکدستی به دست بیاید
-مواد را در قالب میریزیم و قالب را چند بار محکم روی میز می کوبیم تا حبابهای هوا خارج شوند
-سپس قالب را در فر به مدت 30 دقیقه میگذاریم تا بپزد
-بعد از سرد شدن شربت را روی کیک می دیم
طرز تهیه شربت :
شکر و اب را روی حرارت گذاشته شکر حل شود سپس گلاب و عسل را اضافه میکنیم یک تا دو جوش که زد کافیست

بعد از آماده شدن کیک روی آن یک لایه حلوا می دهیم و برش می زنیم

* حلوا را تا داغ است باید روی کیک بدهیم چون حلوای سرد شده خوب فرم نمی گیرد
** بعد از صاف کردن حلوا روی کیک با پشت قاشق روی آن ضربه بزنید تا صاف و براق شود
*** من گلهای روی حلوا را با قالب گل مینا قالب زدم
**** گلهای روشن حلوای معمولی و تیره ها حلوای هویج است

***** برشهای من 3.5 در 3.5 بود به نظر من 3*3 کوچک و 4*4 بزرگ می شد

 

کالری کیک 2400 کالری که تقریبا 35 برش 3.5 * 3.5 می شود

کالری هر برش کیک بدون حلوا و شربت  70

کالری هر برش کیک با شربت 80

کالری هر برش کیک با رویه حلوا و شربت 170