از اونجایی که غربتی نفرینم کرده و زندگی خانوادگی ام در خطره فعلا این عکسو داشته باشید تادستورش رو عصر بنویسم!!!!

پی نوشت : نفرین در کامنتهای پست قبله نه در وبلاگش نیشخند


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده......................... 100گرم

سیب زمینی ............................ سه چهار عدد کوچک

پیاز بزرگ................................... یک عدد

گوجه فرنگی............................... یک عدد

فلفل دلمه ای............................. یک عدد

هویج........................................ دوسه عدد بزرگ

به............................................ یک عدد (دلخواه)

آلو بخارا..................................... یک مشت

زعفران...................................... کمی

آبغوره........................................ یک استکان

شکر......................................... یک قاشق غذاخوری

نمک

طرز تهیه:

همونطور که می بینید مواد لازمش مقدار نداره. بسته به سطح قابلمه مورد نظر داره! من برای سه نفر حدودا نوشتم. سیب زمینی ها هم متوسط کوچک باشه که مقطع برشش گنده نشه!

سیب زمینی و هویج را بشویید و حلقه های به قطر نیم سانت ببرید.

نصف پیاز را رنده کنید و با گوشت و کمی زردچوبه و نمک خوب ورز دهید.

کف قابلمه را کمی روغن بریزید و سیب زمینی ها را در یک لایه بچینید.

 

گوشت چرخ کرده را بصورت کباب تابه ای های کوچک در آورید و در یک لایه روی آن بچینید.

حلقه های فلفل دلمه ای و بقیه پیاز را حلقه کرده روی آن بچینید.

در صورت تمایل به استفاده از به ( من نکردم) یک لایه به و در آخر یک لایه هویج بریزید.

آلوها را در کنار ظرف که با آب غذا بیشتر در تماس است بریزید. دو سه دقیقه روی خرارت بگذارید تا سیب زمینی ها تف کمی بخورند و بعد از کنار ظرف دو سه لیوان آب اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد اما بالاتر نیاید. زعفران دم کرده و آبغوره و نمک و یک قاشق شکر را هم اضافه کنید و بگذارید برای بیست دقیقه بجوشد. 5 دقیقه آخر زیرش را زیاد کرده و درب ظرف را باز بگذارید تا آبش کمتر شود ( آب داشته باشد اما نه در حد سوپ!!!).

به همین سرعت غذای شما آماده است. نوش جان.خوشمزه