تعریفهای مختلفی از ژیگو در نت دیدم. به قول شف طیبه روش سنتی ما یعنی روشی که من از مامانم یاد گرفتم اینه! 

پخت ماهیچه گوساله درسته به شیوه خاص و بسیاااااااااااااااااار لذیذ و مجلسی. طبق معمول سلیقه من اینه که گوشت باید تو دهن آب بشه خوشمزه


مواد لازم برای دو تا سه نفر :

ماهیچه درسته گوساله یک عدد حدودا نیم کیلویی.

سیر .............................. تقریباه ده تا پانزده حبه نه چندان درشت

نمک و فلفل ................... کمی

زردچوبه ........................ کمی

طرز تهیه :

متاسفانه عکس آماده ندارم. سعی کنید تجسم کنید!!!

ماهیچه را بشویید و روی تخته کار بگذارید. یک چاقوی نوک باریک تیز بردارید و دق دلتان را سر گوشت بیچاره خالی کنید! فقط ضربه ها را عمقی و عمودی بزنید! 

در هر سوراخ ایجاد شده با چاقو یک حبه سیر فرو کنید طوریکه حبه سیر کاملا داخل سوراخ فرو برود و از رو دیده نشود. ( حین پخت فشار وارده از بافت گوشت تا حدودی سیر را به خارج می راند و اگر کامل فرو نکنید در می اید). گوشت را پشت و رو کنید وبا پشت آن هم همین معامله را بکنید.

نکته : هر بار که چاقو را فرو می کنید و در می آورید همان موقع سیر را جا بگذارید والا بعد جای چاقوها را گم می کنید.

در تابه بزرگ در داری کمی روغن بریزید ( 3-4 قاشق ) و گوشت را کمی فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و از دوطرف در روغن تف دهید. سپس حرارت را ملایم کرده و درب تابه را بگذارید. بعد از یک ربع تا بیست دقیقه یک استکان آب که نمک را در آن حل کرده اید در تابه بریزید. بازهم درب تابه را ببندید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. 

خوراک ماهیچه را یادتان هست؟ هرگز نباید حین پخت گوشت آب زیاد در ظرف بریزید چون گوشت را از مزه می برد.

هر نیم تا یک ساعت گوشت را پشت و رو کنید و در صورت تمایل بعد از دو و نیم ساعت سبزیجات را اضافه کنید تا در کنار گوشت بپزد و تف بخورد. من آخرین بار نیم ساعت تا یک ربع قبل از سرو آب میریزم تا کمی سس هم هنگام سرو موجود باشد.

ژیگو حدود سه ساعت تا سه ساعت و نیم پخت دارد.

میتوانید در کنار باقالی پلو یا رشته پلو یا چلو ساده سرو کنید.