آقا جان اخطار می دهم ورود رژیم دارها به ادامه مطلب ممنوع! نیشخند

یک کیک بسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار خوشمزه و لذیذ و دوست داشتنی و .... البته با بوی کره! من توی اینترنت فهمیدم برخی عزیزان بوی مطبوع کره در کیک و شیرینی رو دوست ندارند! خوب اونا هم نرن ادامه مطلب.

ولی به یک بار امتحان کردنش می ارزه منکه عاشقشم خوشمزه

یادش بخیر : ممنون از بنیامین عزیز برای این رسپی!


مواد لازم :

کره ------------------------- 300 گرم 
شکر ----------------------- 120 گرم
وانیل ----------------------- کمی
تخم مرغ بزرگ ------------- 5 عدد (هر کدوم حدود 70 گرم باید باشه )
شکر ----------------------- 100 گرم
آرد ------------------------- 240 گرم
بیکینگ پودر --------------- نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

 کره رو روی حرارت آب نکنید فقط یکساعت در دمای اتاق بگذارید تا کاملا نرم بشه ولی هنوز شکل کره باشه!

خب کره که به دمای اتاق رسیده رو به همراه 120 گرم شکر و وانیل با دور متوسط همزن میزنیم تا تقریبا سفید بشه. (حدود 3 - 4 دقیقه) .
حالا سفیده و زرده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم. و زرده ها رو دونه دونه به مخلوط کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه.


پره های همزن رو جدا کرده میشوریم و خشک می کنیم.

سفیده های تخم مرغ رو توی ظرف دیگری میریزیم و با دور تند همزن میزنیم تا کاملا پف کنه ...


بعد 100 گرم شکر رو اضافه میکنیم و میزنیم تا مخلوط سفیده ها از ظرف نریزه .. 

ارد رو هم دو بار به همراه بیکینگ پودر الک میکنیم
حالا نصف سفیده ها رو به مخلوط کره اضافه می کنیم و با لیسک به ارامی مخلوط میکنیم .. بعد کمی از ارد رو میریزیم . و مخلوط میکنیم.. بعد دوباره کمی سفیده .. و بعد دوباره کمی ارد .. !
در این قسمت یادتون باشه زیاد هم نزنید.

حالا خمیرمون رو توی یک قالب مستطیل 25 سانتی میریزیم. خمیر روان نیست و باید با کاردک روی آن را صاف کنید

 روی خمیر بادام ها رو میریزیم.

برای 40-45 دقیقه با حرارت 180 درجه توی فر که از قبل گرم شده قرار میدیم.


بعد از اینکه از توی فر کیک رو بیرون اوردید بلافاصله از قالب خارج کنید. و روی توری بزارید تا کاملا خنک بشه !

این کیک بافت نسبتا متراکم تری از سایر کیکها داره و مثل کیک شیر اسفنجی نیست.

نوش جان خوشمزه